امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گیم پلی هر روز کم رنگتر از دیروز
دوست عزیز ممنون که مقاله را خوندی.
درباره حرفات باید بگم که مخاطب من فقط ایرانی ها و سایت گیمفا نیست بلکه منظورم کلی هستش و به شما باید بگم که رفتار ها و فن بازی هایی که اینجا می بینید مطمن باشید که در همه جا وجود داره و در بعضی کشور ها حتی بیشتر.و من نمی گم که هیچ کسی خواهان گیم پلی نیست اگه نبود که بازی هایی مثل رایز شکست نمی خوردن و من دارم میگم که تعداد این افرادی که گرافیک را به گیم پلی ترجیح میدن و یا اون شرکتایی که گیم پلی را فدای گرافیک می کنند دارن روز به روز زیاد میشن.
نگاه کنید عزیز من مطمئن باشید هیچ گونه شرکتی گیمپلی رو فدای گرافیک نمیکنه مگر اینگه یک شرکت بدردنخور باشه قبول دارم خیلی ها به گرافیک توجه خاصی میکنن حتی خود من برام مهمه که گرافیک یک عنوان بالا باشه(حالا چه گرافیک هنری یا...) ولی خیلی ها هستن که گیمپلی براشون مهمه! و صد البته اگر گیمپلی یک بازی بد باشه مطمئن باشید که هیچ کس اون بازی رو نمیخره
درباره سوال دوم هم باید بگم که شما زه کل منظورمو نفهمیدید برای این میگم که اصلا من بحثم در مثال اول بدی گیم پلی نبود بلکه کم اهمیت دادن گیم پلی از سوی گیمر ها بود حالا می خواد این انچارتد گیم پلی شاخی داشته باشه یه نه من منظورم چیز دیگست.در ضمن من هر دو تریلر و بازخورد ها و نطرات اون ها را دیدم و بر اساس حقیقت نوشتم.
دقیقا! من فکر میکنم شما بازخورد و نظرات کاربران گیمفا رو خوندید! خب وقتی یک نفر اون تریلر اولی رو میبینه نمیتونه که به گیمپلی اهمیت بده چون هیچ گیمپلی ای رو نشون ندادن ولی وقتی اون تریلر بعدی رو نشون دادن من شخصا توی فرومی که بودم خیلی بحث ها در رابطه با گیمپلی شده بود!
و در مثال دوم دقیقا منظورم فدا کردن گیم پلی بود.دوست عزیز هر دو می دونیم که اگه دو بازی اوردر و رایز شکست خوردن فقط و فقط برای ضعیف بودن در گیم پلی بود پس این بحث که من چرا گیم پلی این دو بازی را مثال زدم دیگه خودت بهتر میدونی.
همینطوری که بالا نوشتم به هیچ عنوان قبول ندارم اوردر گیمپلی بدی داره مشکل با هوش مصنوعی ضعیف! شاید مقدار زیاد کاتسین ها! و زمان تموم شدن بازی خیلی کم بود و البته گیمپلی بازی خیلی کم بود!(منظورم اینه که نسبت به کاتسین ها مقدار گیمپلی کم بود!) ولی از لحاظ فنی گیمپلی مشکلی نداشت!

ولی من احساس میکنم این مثال های خوبی بودند که گفتم،اول یه بازی را مثال زدم که منتشر نشده و هایپ ها شرکت و نظرات کاربران را براش گفتم.که با این حساب میشه فهمید کسی به گیم پلی انچارتد فکر نمیکنه و در مثال دوم هم دو بازی را مثال زدم که منتشر شده بودند و دلیل عدم موفقیت انها فدا کردن گیم پلی بود.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گیم پلی هر روز کم رنگتر از دیروز - توسط Dexter morgan - 03-15-2015, 04:06 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گیم پلی هر روز کم رنگ تر از دیروز 2 mnhgm 2 1,305 07-01-2016, 07:59 PM
آخرین ارسال: mnhgm

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان