03-19-2015, 12:09 AM
من کلا اهل فوتبال نیستم ولی اگه هم بخوام فوتبال بازی کنم فیفا بازی میکنم چون حس میکنم سطح حرفه ای تری کار می کنه ولی مثلا pes از وسط زمین شوت میکردی می رفت توی گل(نسخه ی 2011)
و این رو هم اضافه کنم که طرفدار هیچ تیمی نیستم ولی برای اذیت کردم دوست هام و خانواده طرفدار تیم رئال مادرید هستم خیلی حال میده اذیتشون کنی.
این رو هم برای تویسنده ی تقد میگم که بنویسه بر سر در نقد چون طرفدار رئال مادرید هست.
بر دیوار ها و سنگ ها حک کنید و بگذارین که آیندگان بدانند که ما در زمانی میزیستیم که تک ستاره کهکشانی کریستین رونالدو در آن می زیست.
ممنون بابت نقد خیلی عالی بود.
و این رو هم اضافه کنم که طرفدار هیچ تیمی نیستم ولی برای اذیت کردم دوست هام و خانواده طرفدار تیم رئال مادرید هستم خیلی حال میده اذیتشون کنی.
این رو هم برای تویسنده ی تقد میگم که بنویسه بر سر در نقد چون طرفدار رئال مادرید هست.
بر دیوار ها و سنگ ها حک کنید و بگذارین که آیندگان بدانند که ما در زمانی میزیستیم که تک ستاره کهکشانی کریستین رونالدو در آن می زیست.
ممنون بابت نقد خیلی عالی بود.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)