03-25-2015, 08:50 PM
(آخرین ویرایش: 03-25-2015, 08:54 PM، توسط DJ-BisMark.)
(03-25-2015, 08:11 PM)snake نوشته است: باز هم شاهد یه نقد خوب از شما بودیم ولی بخوام رک بگم از نقد قبلیت به کمی ضعیف تر بود اونم به چند دلیل که در زیر می گم:
- اون جمله ی اول مقاله که از هیدیس هست خیلی خوبه و درست مثل مقاله ی قبلیت نوشته ات رو عالی شروع کردی.
- یکی از اشکالات نقدت اینکه اومدی تو بخش داستانی اسپویل کردی در حالی که یکی از ابتدایی ترین اصول نقد داستان بازی اینکه بدون کوچکترین اسپویلی بتونی داستان رو نقد کنی. در واقع با اسپویل کردن داستان مانع این میشی که مخاطبت که تا حالا بازی رو نکرده و می خواد با نقد تو بره سراغ بازی از خوندن بخش داستان بازی محروم بشه. اینبار به جای شرح داستان تونستی تا یک حدی داستان رو هم نقد کنی و این یک پیشرفت حساب میشه و جای تقدیر داره.
- یکی دیگه از اشکالات اینکه بعضی جا ها اومدی اسامی رو فارسی نوشتی. یعنی Jack رو اومدی نوشتی جک ولی درست سه چهار کلمه بعدش اومدی اسم جاناتان ایرونز رو به لاتین نوشته. این کار از جهت زیبایی به مقاله ات آسیب زیادی میزنه. یا باید همه ی اسامی رو فارسی بنویسی که خیلی سخته یا اینکه طبق رویه ی معمول همون انگلیسی رو بنویسی.
- داستان بازی رو قابل پیش بینی می دونی در حالی که اگه کسی اخبار بازی رو نخونده باشه، عملا نمی دونه که چه پیچشی تو داستان بازی هست و غافل گیر میشه. ما ها که از قبل می دونستیم قراره کی شخصیت منفی اصلی بازی باشه برامون داستان قابل پیش بینی هست. بعد به خاطر همین مسئله به داستان دادی 6.5 که واقعا ظلم بزرگی هست. اصلا از شخصیت پردازی ها صحبت نکردی و به یکباره اومدی 3.5 نمره کم کردی از داستان.
- تو بخش گرافیک هم نمره ی زیادی دادی. درسته گرافیک این بازی خیلی نسبت به نسخه ی قبلی بهتر شده بود ولی به هیچ عنوان لایق 10 نیست. اگه این بازی لایق 10 باشه پس باید به گرافیک بازی هایی مثل اوردر چند بدیم ؟ در کل به نظرم تو این مقاله تو بخش داستان و گرافیک نمره های خوبی ندادی.
- سایر بخش های مقاله ات مشکلی نداره و مشخصه از نکاتی که تو نقد قبلی بهت گوشزد کردم استفاده کردی. علائم نگارشی رو به درستی به کار بردی و از علامت تعجبات هم کم کردی.
سپاس از شما
بله درسته ولی قبل از شروع بررسی داستانی من هشدار " اسپویل " رو گذاشتم.
ولی خُب اگه دوستی قرار باشه قبل از اجرای بازی بخواد نقدشو بخونه، به نظرم بهتره از خوندن بخش نقد داستانی پرهیز کنه چون انصافاََ خیلی سخته یه منتقد بخواد داستان بازی رو بدون حتی یه اپسیلون اسپویل نقد کنه !
اسامی رو بله، حق با شماست. سعی میکنم در مقاله های بعدی این مورد خالی رو جبران کنم
راجب بخش داستانی بازی هم من نظر دوستان و نزدیکانم و همینطور سایر کاربران گیمفا در بخش نظرات، رو مورد بررسی قرار دادم. همهشون به این سادگی و عدم پیچش در جریان داستان انتقاد داشتن. و به نظر خودم هم مشکل اصلی این بازی داستانش بود
ولی بخش های دیگه ای مثل گرافیک و گیمپلی ، این جای خالی رو جبران کردن
شخصیت پردازی رو هم سعی میکنم در مقاله های بعدیم بیشتر بهش بها بدم ، تشکر
گرافیک این بازی نظر من یکی رو خیلی جلب کرد! میان پرده ها فوق العاده بودن. جزئیات سلاح ها اشیاء چهره ها و...
گرافیک این بازی نسبت به حجم نسبتاََ مراحلش خیلی خوبه به نظرم
اوردر هم که فقط روی گرافیک تمرکز کرده بود، مراحل و قابلیت های گیم پلی کم بودن
تشکر از لطفت محمدحسین جان
بله من تو تاپیک قبلی هم ذکر کردم ، حتما سعی میکنم به نکات شما عمل کنم
بله درسته ولی قبل از شروع بررسی داستانی من هشدار " اسپویل " رو گذاشتم.
ولی خُب اگه دوستی قرار باشه قبل از اجرای بازی بخواد نقدشو بخونه، به نظرم بهتره از خوندن بخش نقد داستانی پرهیز کنه چون انصافاََ خیلی سخته یه منتقد بخواد داستان بازی رو بدون حتی یه اپسیلون اسپویل نقد کنه !
اسامی رو بله، حق با شماست. سعی میکنم در مقاله های بعدی این مورد خالی رو جبران کنم
راجب بخش داستانی بازی هم من نظر دوستان و نزدیکانم و همینطور سایر کاربران گیمفا در بخش نظرات، رو مورد بررسی قرار دادم. همهشون به این سادگی و عدم پیچش در جریان داستان انتقاد داشتن. و به نظر خودم هم مشکل اصلی این بازی داستانش بود
ولی بخش های دیگه ای مثل گرافیک و گیمپلی ، این جای خالی رو جبران کردن
شخصیت پردازی رو هم سعی میکنم در مقاله های بعدیم بیشتر بهش بها بدم ، تشکر
گرافیک این بازی نظر من یکی رو خیلی جلب کرد! میان پرده ها فوق العاده بودن. جزئیات سلاح ها اشیاء چهره ها و...
گرافیک این بازی نسبت به حجم نسبتاََ مراحلش خیلی خوبه به نظرم
اوردر هم که فقط روی گرافیک تمرکز کرده بود، مراحل و قابلیت های گیم پلی کم بودن
تشکر از لطفت محمدحسین جان
بله من تو تاپیک قبلی هم ذکر کردم ، حتما سعی میکنم به نکات شما عمل کنم
(03-25-2015, 08:13 PM)sir x (2) LG نوشته است: خیلی خوب نوشتی ولی نمره ی داستانی دادی 6.5 :exclamation: :exclamation:
کم دادی
اصلا چرا جداگونه نمره دادی، نمره ی کلی به بازی می دادی بهتر بود :D
یعنی چی فکر کردی، به گرافیک 10 دادی :exclamation:
بهتره به جای این که بنویسی داستان و ....، یه عنوان بنویسی
فعلا وقت ندارم نقد بخونم، وقت کنم کامل می خونم و نظرم رو کامل می کنم :D
درود ،
بله خُب بخش داستانی یه اشکالاتی داشت که انصافا نمیشه بهش گفت جزئی ، برا محمدحسین جان هم ذکر کردم
گرافیک بالا رو هم نسبت به وسعت و تعداد مراحلش سنجیدم
به هر حال نظر شما هم محترمه. . . تشکر
بله خُب بخش داستانی یه اشکالاتی داشت که انصافا نمیشه بهش گفت جزئی ، برا محمدحسین جان هم ذکر کردم
گرافیک بالا رو هم نسبت به وسعت و تعداد مراحلش سنجیدم
به هر حال نظر شما هم محترمه. . . تشکر
-
" .Tragedy Is Invisible. People Turn Away From It "