امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در سرزمین عجایب | نقد و بررسی بازی Silent Hill
(03-29-2015, 12:50 AM)ا.ح.ر نوشته است: برای قدیمی بودن مثلا مینوشتید روزی روزگاری:...(مثل خود سایت) برای جمله هم منظورم انحراف دادن به مسیر بود که کمی عجیب هستش
در مورد رمز و راز هم منظورم این بود که در ادامه مجموعه به اون ها جواب داده شده البته یک سری اطلاعات تکمیلی هم در کتابی به اسم lost memoriers منتشر شد در کل رمز وراز یک نقطه قوط تلقی میشه(البته تا حدی ) پس اگر اینطور نیست silent hill pt یک افتضاح محسوب میشه
البته باید بگم برای گرافیک تا حدودی حق داری ولی شخصیت ها مربوط به داستان هستند در ضمن جمله ای که گفتم مربوط به همون منبعی که عکس شخصیت ها رو ازش برداشتید هستش
ممنون
از بین مقالات قدیمی که تا حالا دوستان نوشتن همچین موردی رو ندیدم. برای همین گفتم اگه اینجوری باشه بهتره! (برای بازی های سال 1999 باید بگیم سالی سالیانی:...  :D )
الان دقیقا وقتی هری مسیر خودش رو انحراف میده من چی بنویسم؟ =)) بنویسم هری پیچید به چپ ترمز بُرید هری به فنا(سایلنت هیل :D ) رفت :| ؟
----------
جواب ابهام های نسخه اول بازی Silent Hill رو باید تو نسخه های دیگش پیدا کنیم؟ اینطوری مطئنا موضوع مقاله نقد و بررسی نسخه اول سایلنت هیل نمیشه, بلکه تحلیل و بررسی مجموعه سایلنت هیل میشه! و ما مطمئنا داریم به نسخه اول سایلنت هیل نمره میدیم, پس یک نقص حساب میشه. بنابر این وقتی یکی میاد نسخه اول سایلنت هیل رو بازی میکنه نمیاد برای پیدا کردن ابهامات به کل کتاب Book Of Memories نگاه بندازه. در ضمن زمانی که سایلنت هیل 1 منتشر شد اصلا دست اندرکاران به فکر تهیه این کتاب نبودن و کیچیرو و سایلنت تیم هم مطمئنا این فکرو نکرده بودن که جواب سئوال های داستان بازی رو تو یک کتاب بدن!
------------
رمز و راز اگه با پایه و اصول باشه یک نقطه قوت تلقی میشه. بعدشم من حرفی از رمز و راز نزدم! از سئوال های که در بخش داستانی بازی ایجاد میشه گفتم.
p.t میشه بگی دقیقا کدوم قسمتش بدون پایه و اساس بود؟ بنده دقیقا همه ی معماهاشو حل کردم و اصلا نیاز به دانشی از تجربه سایلنت هیل های قبلی نداشت. فقط معمای آخرشو موندم  :D که معمای آخرش باز هم به سایلنت هیل های قبلی و کتاب Book Of Memories ربطی نداشت. در ضمن در حد مثالش هم زشته! :D P.T شاهکار بود. 
------------
میشه یک مقاله بیاری که شخصیت ها رو تو قسمت داستان معرفی کرده باشه؟ :| من چندتا مقاله سایت های خارجی درمورد سایلنت هیل قبلش خوندم و بعد دارم این حرفو میزنم. هیچکدومشون اصلا شخصیت هارو معرفی نکرده بودن, بلکه خودم از تو ویکی پیدا کردم و نوشتم.

بازم ممنون در رابطه با انتقاد!
Over my dead body I'm taking you
[تصویر:  Resident-Evil-6-Underground-Nightmare-1.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: در سرزمین عجایب | نقد و بررسی بازی Silent Hill - توسط MsajadB - 03-29-2015, 01:53 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,320 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,356 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,436 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 9,774 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,544 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان