امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در سرزمین عجایب | نقد و بررسی بازی Silent Hill
ممنون از نویسنده گرامی
من هر چهار سری اول این بازی رو با هم گرفتم(البته مدتها  قبل) ولی وقتی اولیش رو نصب کردم و کمی رفتم خوشم نیومد ازش، نمیدونم شاید چون رو PC می رفتم اینطوری بود یا ... ولی در کل شروع بازی و کمی از گیم پلی ابتداییش منو جذب نکرد و رفتم سراغ دومیش و ایندفعه ار بازی خوشم اومد. سری دوم و سوم رو تا آخر رفتم و چهارمیش رو هم داشتم میرفتم که دیگه کاری پیش اومد و ادامش ندادم، شاید یه روزی دوباره بازیش کنم.
نقدتون هم خوب بود، مقدمه خوبی داشت،  همین وجود خلاقیت در نوشته باعث جذابیت و عدم یکنواختی نقد میشه که در نقد شما خیلی خوب این موارد مشاهده میشه.
بخش معرفی شخصیت ها (بخصوص در نقد برای بازیهای جدید) به نظر من ضروری نیست و اشاره به شخصیت پردازی به صورت کلی مناسبتر هست و بهتره این آشنایی کلی با شخصیت ها به خود بازی کننده واگذار بشه، بخصوص این معرفی در بازیهای جدید به نحوی لو دادن بخشی از داستان و در واقع شخصیت ها میتونه باشه.
سخن پایانی هم درواقع یه حرف دل بود و میشه گفت بیشتر برای بررسی کلی این سری بود و نه تنها برای این بازی، البته حرف درستیه و شاید تا حدودی برای بعضی بازیهای دیگر این سبک هم صدق میکنه.
در مجموع نقدی زیبا و خواندنی بود
موفق باشید
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: در سرزمین عجایب | نقد و بررسی بازی Silent Hill - توسط Last Warrior - 04-03-2015, 08:55 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,183 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,250 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,313 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 9,236 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,438 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان