امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان یک اشتباه | نقد و بررسی Prince of Persia: The Forgotten Sands
نقدتون خوب بود ولی من نظر متفاوتی با اکثر جاهای نقد شما دارم
باید بگم که این عنوان اصلا انتظارات من رو برآورده نکرد، نمیدونم که شما بازی های قبلی این سری بخصوص Warrior Within و  The Two Thrones رو بازی کردید یا خیر(چون در اکثر جاهای نقدتون این عنوان رو با سری قبلی مقایسه کردید؛ پرسیدم) اما این بازی در مقایسه با دو عنوان اشاره شده در بالا که هیچ! حتی به نظر من به تنهایی هم حرف چندانی برای گفتن نداشت.
در مورد داستان میشه گفت یک داستان قابل پیش بینی در اکثر مواقع و حداکثر معمولی، عباراتی مثل چندلایه بودن و شوکه کننده بودن پایان و ... به نظر من لطف شما رو میرسونه و به قول معروف از سرش هم زیاده!  این جور عبارات بیشتر به درد داستان Warrior Within می خوره که واقعا داستانی مثال زدنی داشت.
اما در گیم پلی، بعضی از قدرت های قدیمی شاهزاده مثل بازگشت زمان وجود داشت اما به نوعی جدید! قدرتی که مهمترین نشانه این سری در اوایل بود. اما مواردی مثل معماهای جالب از قبیل قدرت های کنترل آب و ... باز هم این بخش رو از یکنواختی در می آوردند ولی از لحاظ دشمنان مقابل و بخصوص شخصیت پردازی اونها قابل مقایسه با دو عنوان ذکر شده در ابتدای صحبتم نبود. فقط Dahaka رو در Warrior Within بیاد بیارید و شخصیت های منفی دیگری که در اون دو عنوان بودند.
 من هنوز بسیاری از لحظات Warrior Within و  The Two Thrones به خاطر دارم بخصوص شروع و پایان داستان اونها رو که به یادماندنی بود. این بازی حتی به نظرم برای افرادی که عناوین قدیمی رو بازی نکردن ولی چند بازی مشابه رو بازی کردند ممکنه باز هم جذابیت فوقالعاده ای نداشته باشه.در هر صورت این عنوان رو اگه بخوام با یک عبارت ازش نام ببرم میتونم بگم : عنوانی از سری Prince of Persia اما بدون روح این سری! و شاید اگه با ارفاق بگیم عنوانی متوسط در این سری .
شاید فکر کنید که دیدگاه من غیر منصفانه بوده( البته من منکر برخی جنبه های مثبت در بازی نمی شم) ولی اگر دو بازی که Warrior Within و The Two Thrones بازی کرده باشید خودتون متوجه فاصله آشکار این دو بازی بخصوص از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و ... با این بازی خواهید شد.
اشاره کنم که دیدگاه و نظر شما کاملا محترم هست و بالاخره افراد مختلف می تونن در مورد بازی ها نظرات متفاوتی داشته باشن 
ممنون و موفق باشید
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: داستان یک اشتباه | نقد و بررسی Prince of Persia: The Forgotten Sands - توسط Last Warrior - 04-20-2015, 02:52 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک جامع اسپویل داستان بازی های ویدیویی Devil Prince 106 49,707 05-17-2023, 12:38 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,004 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,112 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,146 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,654 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان