از اونجایی که از نزدیک در جریان روند نوشتن مقاله ات بودم اکثر بخش ها رو می پسندم ولی مقاله هنوز خالی از اشکال نیست :
نقلقول: ما آدم ها کم و بیش در حال پیشرفتیم و این پیشرفت ممکن است در همه جا امکان پذیر باشد. همه چیز در حال پیشرفت است. از ماشین ها گرفته تا سلاح ها و جنگ های سخت و نرم.
-در جمله ی بالا جمله ی دوم رو با نقطه تموم کردید در حالیکه معنای جمله ات کامل نشده و باید ویرگول میزاشتی. بنابراین شکل درست جمله ات به شکل زیر هست :
- در جمله ی زیر مصدر به مفهوم جمله نمیخوره که البته فکر کنم تو نوشتن حرف دال رو جا انداختی. باید به صورت می تواند نوشته بشه:
-باز هم شاهد نقطه در پایان جمله ای هستیم که ادامه داره در حالی که باید ویرگول استفاده می شد. در ضمن فعل است در پایان جمله بدون هیچ قرینه ای حذف شده که اشتباهه :
نقلقول: ما آدم ها کم و بیش در حال پیشرفتیم و این پیشرفت ممکن است در همه جا امکان پذیر باشد. همه چیز در حال پیشرفت است، از ماشین ها گرفته تا سلاح ها و جنگ های سخت و نرم.
- در جمله ی زیر مصدر به مفهوم جمله نمیخوره که البته فکر کنم تو نوشتن حرف دال رو جا انداختی. باید به صورت می تواند نوشته بشه:
نقلقول: هر روز که می گذرد کشور های مختلفی از سلاح های پیشرفتشان رونمایی می کنند که هر کدام به اندازه ای می توان تهدیدی برای بشریت باشد.
-باز هم شاهد نقطه در پایان جمله ای هستیم که ادامه داره در حالی که باید ویرگول استفاده می شد. در ضمن فعل است در پایان جمله بدون هیچ قرینه ای حذف شده که اشتباهه :
نقلقول: در صنعت بازی های رایانه ای شرکت های سازنده ای هستند که با مخلوطی از تخیل و واقعیت آینده را پیش بینی می کنند. ( نقطه تعویض با ویرگول ) ، مثلا شرکت Activion با ساخت سری Call Of Duty این پیش بینی ها را انجام داده است.
- غلط های املایی ناشیانه :exclamation: مخاطبان رو نوشتی مخطابان یا قابلیت رو نوشتی قبلیت
- خیلی جا های مقاله ات جمله های غیر مستقل رو با نقطه تموم کردی و اونا رو مستقل حساب کردی که دو موردش رو بالا گفتم. این اشتباهات تکراری ناشی از عدم درک صحیح جایگاه کاربرد علائم نگارشی هست. توصیه می کنم یکبار دیگه تاپیک های آموزشی مربوط به ویرایش و علائم نگارشی رو مطالعه کنید.
بزرگترین نکته ی مثبت مقاله ات اینه که از کمترین اطلاعات تونستی مقاله ات رو شکل بدی که کار بسیار عالی هست. این مشکلات ریز هم باید برطرف بشه تا مقاله ات به یک مقاله ی بی رقیب تبدیل بشه. در کل تو هر مقاله ات بهتر شدی و روند رو به رشدی داشتی