05-09-2015, 12:15 AM
(آخرین ویرایش: 05-09-2015, 12:57 AM، توسط Last Warrior.)
گفتم منم یه اضهار نظری کنم؛ البته من کم و بیش در جریان نوشته دوست عزیزم میثم جان و زحمتی که برای مقاله های اخیرشون می کشیدن بودم؛ اونهم در همین حد که بگم خیلی خوبه و قشنگه
و در واقع فقط یه همفکری بسیار کوچک بود، که خودم هم موارد زیادی رو در یاد گرفتم اما ایشون لطف کردن و اسم ما رو انتهای نوشتشون آوردن.
با تشکر از میثم جان
نکته دوم اینکه من در مورد نوشته اظهار نظر نکردم، چون خودم در جریانش بودم و لازم ندیدم به جزئیات وارد بشم، فقط شروع مقاله و مقدمه و هماهنگی خوبی رو که داره دوستان متخصص دقت کنن کافیه، دیگه اشاره به سایر موارد لازم نیست. البته، هر مقاله ای در هر سطحی ممکنه ایراداتی کوچک و بزرگ داشته باشه که با تلاش و پشتکار میشه هر چه بیشتر این موارد رو کم کرد و پیشرفت داشت.
با تشکر مجدد
.gif)
با تشکر از میثم جان
نکته دوم اینکه من در مورد نوشته اظهار نظر نکردم، چون خودم در جریانش بودم و لازم ندیدم به جزئیات وارد بشم، فقط شروع مقاله و مقدمه و هماهنگی خوبی رو که داره دوستان متخصص دقت کنن کافیه، دیگه اشاره به سایر موارد لازم نیست. البته، هر مقاله ای در هر سطحی ممکنه ایراداتی کوچک و بزرگ داشته باشه که با تلاش و پشتکار میشه هر چه بیشتر این موارد رو کم کرد و پیشرفت داشت.
با تشکر مجدد
![[تصویر: Last_Warrior.png]](http://s9.picofile.com/file/8281499384/Last_Warrior.png)