امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فراتر از واقعیت| پیش نمایش بازی Project cars
عرفان جان خدمتت عرض کنم که
درباره نکته اول که حرفی نیست. (حالا هی بگید)
درباره نکته دوم هم بله اجباری نیست که نقد بیشتر از دو سه هزار کلمه باشه (اصلا نباید بیشتر از 3500 کلمه بشه) ولی اجبار هست که نقد کمتر از دوهزار کلمه نباشه. دیگه اینجوریام نیست که هرچقدر دلمون خواست بنویسیم و بگیم "کیفیت کار من بالاس و هیچکی هیچی نمیتونه بگه"
جدا از اون پیش نمایش دوهزار کلمه ای پیش نمایش نیست. میشه بهش گفت اولین نگاه. بعدشم مگه داریم واسه مقام د.و.ل.ت.ی مینویسیم که در شانش باشه یا نه؟:D یعنی چی مثلا شان لگو بتمن 2000 کلمه س و شان آنچارتد 4000 کلمه؟ این بستگی به میزان اطلاعات منتشر شده از بازی داره. Project cars که چند ساله داره ساخته میشه یعنی در همین حد فقط اطلاعات داشت؟
به ما یا نویسنده چه مربوطه که اطلاعات زیاد، باعث لو رفتن و اسپویل بازی میشه؟ تقصیر سازنده س که زیادی اطلاعات بیرون داده! نویسنده موظفه تمام اطلاعاتی که از بازی منتشر شده رو تو پیش نمایش جا بده. (ولی اینکه وارد حشو و مطالب زاید نشه رو قبول دارم)

خدمت نویسنده عزیز هم عرض کنم که حالا این مطلب با تمام داستان هاش منتشر شد :D و یه تجربه ای شد برای شما که از این به بعد واسه نوشتن مطلب زمانبندی درستی داشته باشید. من میدونم که به کیفیت کار اهمیت میدید و سبک نوشتنتون رو هم دوس دارم. (با نقد مکس پینت خیلی حال کردم)
انشالله دیگه اینجور مشکلات موقع مقاله نوشتن براتون پیش نیاد. ضمنا فونتت رو عوض کن؛ یا از فونت خود فروم استفاده کن یا از times new roman
موفق باشی
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فراتر از واقعیت| پیش نمایش بازی Project cars - توسط Qeiji - 05-09-2015, 10:28 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,315 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 15,596 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 10,101 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,930 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,779 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان