05-23-2015, 02:05 PM
(آخرین ویرایش: 05-23-2015, 02:36 PM، توسط The Wolf Of Rivia.)
(05-23-2015, 01:49 PM)offboy نوشته است:(05-23-2015, 01:35 PM)Dead Soldier نوشته است: یعنی عشق است افعی ...
رندی اورتون به نظر من با ابهت ترین کشتی گیر . حتی از آندر تیکر هم با ابهت تر !
RKO یک زمانی رو دوستامون انجام میدادیم :|
یک بار داداشم جوری کلمو زد رو زمین ( همین فن ) ( چند سال پیش ) که تا 10 دقیقه نفسم بالا نمیومد :|
کلا از این کشتی گیر خیلی خوشم میاد .
ممنون از زحمتت . ادامه بده ...
آرین جان دقیقا با چه اصولی محاسبه کردی و متوجه شدی اورتون از تیکر با ابهتره !!! .... !!!
نگو این حرفو جایی داداش :-/ ؛ نمیدونم چند سالته ولی شاید به خاظره سنت باشه این حرفو میزنی !
تیکر با ابهترین ؛ پرافتخارترین ؛ و پر طرفدارترین کارکتر کمپانی WWE هستش ؛ بعد از اون هم از لحاظ طرفداری بودن شاون مابکل
رتبه دم رو داره ؛ به عنوان کسی که از سال 95 بازی هارو دنبال میکنه تا الان ؛ حرفمو بپذیر باشد تا رستگار شوید :angel: ...
تیکر افسانه این کمپانی هستش و نیازی هم به تعریفات من نیست همه چیز روشنه . در ضمن حرکت تمبستون تیکر تو سایت کمانی
جزو خطرناکترین و صدمه زن ترین جرکت انتخاب شده .. گفتم که فقط در جریان باشی . .
الان این حرفو که زدی چه ربطی داشت ؟ یعنی هرکی سنش کمتره هیج نمیفهمه ؟
اگه دقت کرده باشید بنده نظر خودم رو گفتم !! نظر هر کس بستگی به دیدگاه خودش داره ...
آندر تیکر ترسناک بوده ! ( دقت کردی که از فعل بوده استفاده کردم ؟ )
الان دیگه هیچ ترسی ازش ندارن ( کشتی گیر های معروف ) به هر حال در زمان خودش ترسناک بوده و بنده خودم وقتی چشماش رو به اون حالت میکرد خیلی حال میکردم . با این حال باز هم من سبک کشتی گیری رندی اورتون رو بهتر از آندر تیکر میدونم ...
![[تصویر: anime-psycho-pass_1436198.jpg]](http://www.pageresource.com/wallpapers/wallpaper/anime-psycho-pass_1436198.jpg)