05-23-2015, 10:16 PM
اصلا نسخه یک یه بازی خیلی قشنگ بود که اصلا وصفش نمیشه کرد. اتمسرشم که منو همون اول مجذوب خودش کرد.
یادش بخیر موقعی که به آنلاین RDR وصل شدم، یکی من بودم و با دوتا دیگه از دوستام. هرکدوممون یکی یه الاغ دستمون بود. الاغه هم که جون نداشت مثل اسب بدوه :D
با همون الاغ چه قتل ها و چکار هایی که نمیکردیم. من الان به ریمسترش هم راضیم ولی اگر نسخه 2 رو بسازن که دیگه صنعت بازی های رایانه ای منفجر میشه.
فقط 11 بار بازی رو 100 % کردمش. هی بازی میکردم و تمومش میکردم و بعد سیو ها رو حذف می کردم و از اول بازیش می کردم.
فعلا باید تو خماری ریمستر یا نسخه جدیدش بمونیم.
ممنون بابت خبر :heart:
یادش بخیر موقعی که به آنلاین RDR وصل شدم، یکی من بودم و با دوتا دیگه از دوستام. هرکدوممون یکی یه الاغ دستمون بود. الاغه هم که جون نداشت مثل اسب بدوه :D
با همون الاغ چه قتل ها و چکار هایی که نمیکردیم. من الان به ریمسترش هم راضیم ولی اگر نسخه 2 رو بسازن که دیگه صنعت بازی های رایانه ای منفجر میشه.
فقط 11 بار بازی رو 100 % کردمش. هی بازی میکردم و تمومش میکردم و بعد سیو ها رو حذف می کردم و از اول بازیش می کردم.
فعلا باید تو خماری ریمستر یا نسخه جدیدش بمونیم.
ممنون بابت خبر :heart:
![[تصویر: x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg]](http://uupload.ir/files/x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg)