06-05-2015, 12:07 PM
شما زیاد خودت رو ناراحت نکن از این دسته نظرات توی سایت خیلی هست.طرف هیچی از بازی نمی دونه حتی زحمت اینکه متن خبر رو هم بخونه به خودش نمی ده بعد میاد از بازی ایراد می گیره و یا نظر بده حالا برای چی، برای اینکه فقط یه نظری داده باشه و جنجالی راه بندازه توی نظرات
یکبار من و صادق سر بازی SF V یه جنگی داشتیم که آخر دست متوجه شدیم بیخیال بشیم بهتره.
حالا دقیقا مثل این بازی من یه بازی انجام داده بودم مثلا شما کانتر رو تصور کنید ولی به جای تفنگ تبر و شمشیر و غیره داشتیم.هم اول شخص میشد و هم سوم شخص خیلی باحال بود.
میرفتیم تبر رو پرت می کردیم وسط سر طرف خیلی حال میداد.
این هم به احتمال همون جوری باید باشه به خصوص اگه جنگ با اسب هم داشته باشه عالی میشه.
یکبار من و صادق سر بازی SF V یه جنگی داشتیم که آخر دست متوجه شدیم بیخیال بشیم بهتره.
حالا دقیقا مثل این بازی من یه بازی انجام داده بودم مثلا شما کانتر رو تصور کنید ولی به جای تفنگ تبر و شمشیر و غیره داشتیم.هم اول شخص میشد و هم سوم شخص خیلی باحال بود.
میرفتیم تبر رو پرت می کردیم وسط سر طرف خیلی حال میداد.
این هم به احتمال همون جوری باید باشه به خصوص اگه جنگ با اسب هم داشته باشه عالی میشه.
![[تصویر: bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]](http://uupload.ir/files/bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg)