امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنسیت کارکتر شما در fallout 4 ؟
(06-17-2015, 09:11 AM)Sam95 نوشته است: واااااای! الله اکبر! یعنی خدا حفظشون کنه،نسلی رو از نابودی نجات دادن، نزدیک بود دیگه از انتظار سگده (سکته) بزنیم. اصلا نمیدونی چقد حالوم جا اومد اینا دیدوم.

و حالا جواب»» مرد. :D
چرا؟...چون بدم میاد زن باشه،آخه کاراکتر زن اصلا برا کارای اپیک (حماسی) خوب نیست،مثلا کماندر شپارد، اگه زن انتخاب کنی اصلا نصف عمرت بر فناس،اون کاراکتری که مذکر شپارد داره، اصلا عالمیه برا خودش،یا مثلا دراگنبورن! بعضیا تو این سایتا خارجی دیدم کاراکترشون زنه، اصلا یعنی تموم حال بازی به اینه که کاراکترت مرد باشه،بتونی وحشی گری دربیاری.

به دلایل بالا، من پیشنهاد میکنم ادای هالیوود رو درنیارید،زن ها هرگز تو مبارزه به پای مردا نمیرسن،علی الخصوص که بخوان کماندو بازی هم دربیارن.
البته بستگی به قالب کارکتر داره مثلا توی اسکایریم یک Assassin با دوتا dagger و snake یا یک Archer به زن بیشتر میاد تا مرد شما یک بار زن بساز نظرت عوض میشه 
اتفاقا اگه پاش بیوفته زن خیلی وحشی تر از مرده :D  ولی قبول دارم اون اوبوهت و حس لاتی که تو مرده خیلی خوبه 
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: جنسیت کارکتر شما در fallout 4 ؟ - توسط Maggot - 06-17-2015, 02:33 PM
RE: جنسیت کارکتر شما در fallout 4 ؟ - توسط Mobin Ahmadi - 06-17-2015, 10:25 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عکس کارکتر های fall out 4 کاربر های گیمفا white.wolf 14 5,402 12-10-2015, 02:03 PM
آخرین ارسال: ユニーク

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان