امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به ماداگاسکار خوش آمدید | اولین نگاه Uncharted 4 : a Thief's End
سلام سجاد عزیز! فک کنم بدونی چرا بهت نمیگم داداش ;) 
اول یه خسته نباشید میگم که بعد از یه عالمه پیچوندن بالاخره مجبور شدی مقاله رو بنویسی.
باید صادقانه بگم کیفیت مقالت نسبت به مقاله های قبلیت پایین تر بود.
جناب خزایی که خیلی دقیق ایراداتو گقتن منم یه چند تا شو میگم(حمل بر بی ادبی نباشه!)
1.احساس نمیکنی گرافیکو یجوری نوشتی؟ مثلا ورداشتی به جای توضیح در باره گرافیک بازی 8 خط درباره ی متریال توضیح دادی(البته نمیگم بده اما آدم احساس میکنه فقط یه چیزی نوشتی تا خطا پر شن).
2.یه چند تا اشتباه از نظر جمله بندی و... داری:

نقل‌قول: در این مکان، دیگر خبری از آلودگی صوتی نیست و روزنامه ای ندارند که خبر از قتل و حوادث ناگوار باشد. نه چیزی به نام "قاتل" وجود دارد و نه چیزی به نام "دزد" رواج دارد. مردم های این مکان نه سنگی به سوی حیوانات پرتاب می کنند و نه محیط زیست را آلوده می سازند.
دقیقا کیا روزنامه ندارن؟ مردم ها :huh: 
نقل‌قول: اکنون نیتن با تجربه تر از قبل خود به نظر می رسد.
شاید سلیقه ای باشه اما به نظرم نیازی به خود تو این جمله نیست

نقل‌قول: هر دوی آن ها از قایق پرتاب شده
فک کنم اگه مینوشتی به درون دریا پرتاب شده بهتر می بود
بازم بهت خسته نباشید میگم. هنوزم کارات عالین!
[تصویر:  tv0b_icarus_landing_system_by_ashwyerio-d6vcvnw.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به ماداگاسکار خوش آمدید | اولین نگاه Uncharted 4 : a Thief's End - توسط Venom snake - 06-19-2015, 02:34 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,084 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,641 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,225 08-13-2019, 06:14 AM
آخرین ارسال: White Beard
Photo نقد و بررسی Uncharted 4: A Thief’s End bazi_center 1 3,264 03-09-2018, 07:19 PM
آخرین ارسال: alijas
  به دنبال یک میراث گمشده | نگاهی به Uncharted: The Lost Legacy Lazaretto 2 3,889 01-11-2017, 12:27 AM
آخرین ارسال: Lazaretto

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان