06-19-2015, 08:12 PM
(آخرین ویرایش: 06-19-2015, 08:17 PM، توسط Edge And Christian.)
(06-19-2015, 08:07 PM)John Watson نوشته است: با تشکر از نویسندهی عزیز به خاطر وقتی که گذاشته اما به قول سعید عزیز الآن مجال خوندن نیست، انشاالله بعدا میخونم، نکتهای هم به نظرم رسید میگم خدمتت. اما خداوکیلی نبود TLOU در این لیست شبیه یک جوک به نظر میرسه. مگر اینکه اون رو به عنوان یک بازی نسلهشتمی به شمار آورده باشی
موفق باشی :heart:
دقیقا همینطوری هست که شما می فرمائید. درسته لست آف آس اول برای کنسول PS3 عرضه شد ولی خب من اون رو توی PS4 بازی کردم و برای همین اون رو یک عنوان نسل هشتمی میدونم.
نکته دیگه هم که وجود داره اینه که معیار انتخاب بازی ها علاوه بر سلیقه، از سایت متاریک ( یا همچین چیزایی) هست. خب با اینکه red dead متاش با Last Of Us یکی بوده، ولی من تصمیم گرفتم که اون رو توی مقاله بیارم.
در آخرم هم بگم که من PS3 نداشتم. تمام عناوینی که توی بخش PS3 آوردم، از اول قرار بود برای کنسول X360 بیارم چون تنها کنسولی بود که تو نسل هفتم داشتمش و عناوینی نظیر Red Dead و Batman رو توی اون بازی کردم.
ممنون
(06-19-2015, 08:09 PM)MsajadB نوشته است: سلام،
خب من ترجیح میدم درباره وضعیت نگارشی مقاله نظری ندم چون نگارش خودم پُرِ ایراده! :D
ولی میخوام درباره نکات ظاهری یک پیشنهاد بکنم. واترمارک (همون آرم گیمفا!) رو کوچیکتر بکن و اون رنگ سفید تصویر پس زمینه رو بردار و شفاف بکن. راستی متنی که تو واتر مارک استفاده کردی هم مات شده و اصلا دیده نمیشه.
اگه برای گرافیک و واترمارک عکس ها مشکل داشتی، عکس موردنظرتو برام پیام خصوصی کن دیزاینش در خدمتم ;)
راستی موضوع مقاله هم جالبه! و نکته آخر ---> پلتفروم اشتباه و پلتفرم درست می باشد :D
موفق باشـــ ــی
السلام و علیکم و رحمة الله و برکاتو اخبی. حال شما چطور؟ :D :D
خیلی لطف داری برادر ;)
خودم کار گرافیکی بلدم ولی این مقاله خیلی عجله ای شد ( برای اینکه از تیم پرتمون نکنن بیرون :D )
حتما از کارهات توی مقاله های بعدیم استفاده می کنم. :heart: :heart: