امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به ماداگاسکار خوش آمدید | اولین نگاه Uncharted 4 : a Thief's End
با سلام خدمت نویسنده عزیز
دوستان تمام حرف‌ها رو زدن و چیزی نمونده که من بگم؛ فقط چند جمله کوتاه درادامه نظرات دوستان اضافه کنم.
مقالت مثل مقالات قبلیت یک سطح استاندارد رو حفظ می‌کنه و این نکته خوبیه.
در مقالات قبلیت هم دیدم که مقدمه رو خیلی متفاوت و خوب می‌نویسی، این نکته بسیار خوبیه، اینجا هم سعی کردی به همون منوال ادامه بدی؛ مقدمه خوبه ولی من مقدمه مقالات قبلیتو بیشتر دوست داشتم. درکل نوشتن این جور مقدمه‌ها، کار راحتی نیست و هماهنگی و رسوندن نظر کار سخت‌تری هست نسبت به مقدمه‌های معمولی.
تقسم بندی مقاله هم به بخش‌های کوتاه جالب بود، البته بعضی اوقات باعث میشه که خواننده از یه بخش نخونده بره بخش بعد ولی اینجا به نظرم خوب بود.
بخش گرافیک رو هم متقاوت و جالب نوشته بودی.
در مورد بازی هم، تا اومدنش نمیشه اظهار نظر قطعی کرد.
 دوستان توضیحات خوبی در رابطه با نکات مختلف دادن، گفتم من نظرم کمی متفاوت باشه و جاهای خوب رو پررنگ کنه و نشون بده.
موفق باشی و منتظر کارهای قوی‌تری ازت هستم.
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: به ماداگاسکار خوش آمدید | اولین نگاه Uncharted 4 : a Thief's End - توسط Last Warrior - 06-20-2015, 12:31 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,078 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,635 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,222 08-13-2019, 06:14 AM
آخرین ارسال: White Beard
Photo نقد و بررسی Uncharted 4: A Thief’s End bazi_center 1 3,249 03-09-2018, 07:19 PM
آخرین ارسال: alijas
  اولین شکاف‌ها در زرهی پولادین (بررسی اجمالی Dark Souls III) Gabit0 1 2,365 06-05-2017, 01:20 AM
آخرین ارسال: TWO SOULS

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان