امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halo: Reach با قابلیت پشتیبانی از بازی های نسل قبل اکس باکس وان در دسترس خواهد بود
(06-25-2015, 11:26 PM)Matin Mafia نوشته است: "قابلیت پشتیبانی از نسل قبل اکس باکس وان جلوی ما را برای بازسازی بازی های نمی گیرد و هر بازی دیگر اکس باکس ۳۶۰ که مردم می خواهند آن را بازی کنند...."
فکر می کنم اون "ی" اضافه باشه...
بعد خانم درستکارفر، به هیچ عنوان نباید اصطلاحات انگلیسی رو نباید ترجمه کنید. "Backward Compatibility" همونطوری که هست باید در متن به کار بره نه اینکه به "قابلیت پشتیبانی از نسل قبل" ترجمش کنید!! درمورد متن آبی هم عرض کنم در منبع به بازی های "First Party" اشاره شده بود در حالی که شما اصلا به این موضوع اشاره نکردید.... 
موفق باشید ;)

دقیقا بر مبنای کدوم منبع و کدوم مرجع نباید این اصطلاحات ترجمه بشه؟ وقتی کلمه ای از دو بخش با معنا تشکیل شده چرا نباید معنی بشه؟
اول از همه این یکی از قوانین تیمه که تمامی اصطلاحات باید معنی بشند و هرکسی اونها رو نمیدونه! (تا جایی که ممکنه/باز هم تاکیدی بر خبرنگارا که به این مورد توجه داشته باشند) و در مورد بازی های First Party باید بگم تا جایی که به اصل مطلب و جزئیاتش آسیبی نرسونه، با خبرنگاره که چطوری متن رو بنویسه. (حداقل مطمئن باشید در گیمفا اینطوریه)
البته خب به کار بردن اصطلاحاتی در ترجمه از جمله ماژولار احشایی کار هرکسی نیست قبول دارم اما در موارد دیگه امیدوارم توضیحات بدردتون بخوره. موفق باشید
[تصویر:  irosbr2pxrvt.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: Halo: Reach با قابلیت پشتیبانی از بازی های نسل قبل اکس باکس وان در دسترس خواهد بود - توسط It's Time - 06-25-2015, 11:38 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قابلیت شخصی‌سازی آپارتمانتان در Cyberpunk 2077 وجود نخواهد داشت White Beard 1 6,131 11-09-2021, 02:57 PM
آخرین ارسال: ibath
  SSD پلی‌استیشن ۵ سرعت تمام جنبه‌های بازی‌ها را افزایش خواهد داد White Beard 1 4,473 12-04-2020, 01:41 PM
آخرین ارسال: asarina
  گیم پلی و داستان بازی Halo Infinite Sarakhani 1 1,734 04-05-2020, 04:42 PM
آخرین ارسال: elahetaheri
  شخصیت Toshiro Hitsugaya به بازی Jump Force اضافه خواهد شد White Beard 0 1,373 10-22-2019, 09:44 PM
آخرین ارسال: White Beard
  از به‌روزرسان جدید بازی Battlefield V فردا رونمایی خواهد شد White Beard 0 1,373 10-22-2019, 09:38 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان