با تشکر از نویسنده.
"تمامی عکس ها باید وسط چین باشند. با استفاده از دکمه وسط چین، عکس ها را وسط چین کنید.
" در مورد عناصر بازی توضیحات زیادی داده نشده.
" متن از نظر "کلمات" حالت استاندارد 700 تا بیش تر از 3000 کلمه رو نداره.
فعل ها از نظر ضمیر به دو گروه مفرد و جمع تقسیم می شوند.
اول شخص مفرد.
دوم شخص مفرد.
سوم شخص مفرد.
اول شخص جمع.
دوم شخص جمع.
سوم شخص جمع.
مفرد: من، تو و او
جمع: ما، شما و آن ها
در فعل های جمع استفاده از کلمات "ید" و "یم" و "ند" در آخر این فعل ها مرسومه.
ضمیر، جمله ی بالا"شما"هست.
"شما مجبور "هستید" که با چراغ قوه "ببینید!"
که در واقع "ید" دوم شخص "جمع" هست.
در جمله اول شما از دوم شخص جمع استفاده نمودید ولی در جمله ی دوم در کمال تعجب از سوم شخص مفرد استفاده نمودید که هیچ ربطی به یک دیگر ندارد. مثلا الآن جمله ی اول مضارع هست ولی جمله ی دوم "ماضی" هست.
متن رو با دقت بنویسید و به علائم نگارشی دقت داشته باشید.. در خیلی از جاهای متنتون علائم نگارشی قرار ندادید.
البته بنده هنوز مبتدی هستم!!!!!!!!!!! ولی این راه حل ها بهت کمک می کنه..
"تمامی عکس ها باید وسط چین باشند. با استفاده از دکمه وسط چین، عکس ها را وسط چین کنید.
" در مورد عناصر بازی توضیحات زیادی داده نشده.
" متن از نظر "کلمات" حالت استاندارد 700 تا بیش تر از 3000 کلمه رو نداره.
نقلقول: [font=yekan,tahoma,arial]هوا خیلی تاریک میشود که مجبورید با چراغ قوه ببیند[/font]فعلی که شما از اون استفاده می کنید ضمیر رو زیر سوال برده!
فعل ها از نظر ضمیر به دو گروه مفرد و جمع تقسیم می شوند.
اول شخص مفرد.
دوم شخص مفرد.
سوم شخص مفرد.
اول شخص جمع.
دوم شخص جمع.
سوم شخص جمع.
مفرد: من، تو و او
جمع: ما، شما و آن ها
در فعل های جمع استفاده از کلمات "ید" و "یم" و "ند" در آخر این فعل ها مرسومه.
ضمیر، جمله ی بالا"شما"هست.
"شما مجبور "هستید" که با چراغ قوه "ببینید!"
که در واقع "ید" دوم شخص "جمع" هست.
در جمله اول شما از دوم شخص جمع استفاده نمودید ولی در جمله ی دوم در کمال تعجب از سوم شخص مفرد استفاده نمودید که هیچ ربطی به یک دیگر ندارد. مثلا الآن جمله ی اول مضارع هست ولی جمله ی دوم "ماضی" هست.
متن رو با دقت بنویسید و به علائم نگارشی دقت داشته باشید.. در خیلی از جاهای متنتون علائم نگارشی قرار ندادید.
نقلقول: [font=yekan,tahoma,arial] ولی شما در این بازی باید جان خودتان را سالم نگه دارید[/font]بهتر بود می گفتید:
نقلقول: [font=yekan,tahoma,arial]ولی شما در این بازی باید جان خودتان را در مقابل زامبی ها، سالم نگه دارید[/font]
نقلقول: [font=yekan,tahoma,arial]ولی شما در این بازی باید از جان خود محافظت کنید.
[/font]
نقلقول: [font=yekan,tahoma,arial]ولی شما در این بازی باید جان خود را از این جهنم، نجات دهید.
[/font]
البته بنده هنوز مبتدی هستم!!!!!!!!!!! ولی این راه حل ها بهت کمک می کنه..