06-29-2015, 02:14 AM
(آخرین ویرایش: 06-29-2015, 02:15 AM، توسط Edge And Christian.)
ممنون بابت خبر
راستش خیلی سریع یه نکته ای رو اشاره کنم که باید برم اولا اینکه قبل از زدن تاپیک یه پیش نمایش بزن ببین چطوره. فونت ها و غلط ها و غیره. مثلا
این یه نمونش بود.
متن ها یا بهتره بگم کلمه ها دربعضی از جاها خیلی بزرگتر از اندازه قلمت هستن.
کلماتی مثل این ها:
ما هر چه را که لازم
[font=tahoma]است، میگوییم[/font]
[font=tahoma][font=tahoma]بازی تمام شود[/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma]و... که از زیبایی متن خیلی کاسته. جملات بی مفهوم:
[/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]این آنچارتد اولیه چیه آخه برادر من؟[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]و یه سری مشکلات جزئی که حتما دبیران آکادمی و دیگر دوستان بهش اشاره خواهند کرد.[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]نکته اول رو فراموش نکن هیچوقت: اول پیشنمایش بزن بعد منتشر کن[/font][/font][/font][/font][/font]
راستش خیلی سریع یه نکته ای رو اشاره کنم که باید برم اولا اینکه قبل از زدن تاپیک یه پیش نمایش بزن ببین چطوره. فونت ها و غلط ها و غیره. مثلا
نقلقول: هدف Uncharted 4، آنست که به گیمرها
این یه نمونش بود.
متن ها یا بهتره بگم کلمه ها دربعضی از جاها خیلی بزرگتر از اندازه قلمت هستن.
کلماتی مثل این ها:
ما هر چه را که لازم
[font=tahoma]است، میگوییم[/font]
[font=tahoma][font=tahoma]بازی تمام شود[/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma]و... که از زیبایی متن خیلی کاسته. جملات بی مفهوم:
[/font][/font]
نقلقول: Uncharted 4، او ادامه داد که این قسمت از بازی، تنها قسمتی نیست که مهارتهای رانندگی شما، امتحان میشود. هدف Uncharted 4، آنست که به گیمرها
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]این آنچارتد اولیه چیه آخه برادر من؟[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]و یه سری مشکلات جزئی که حتما دبیران آکادمی و دیگر دوستان بهش اشاره خواهند کرد.[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]نکته اول رو فراموش نکن هیچوقت: اول پیشنمایش بزن بعد منتشر کن[/font][/font][/font][/font][/font]
![[تصویر: x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg]](http://uupload.ir/files/x81q_batman%E2%84%A2_arkham_knight_20150625130430.jpg)