06-30-2015, 02:06 PM
(06-30-2015, 01:00 PM)Free man نوشته است: سلام
1- مبین عزیز، ممنون بابت خبر ;) :D
2- یه شایعه هست! مثل شایعه های دیگه... تا امروز چندین شایعه در مورد RDR 2 و TLOU 2 و Mafia 3 و... منتشر شده که هیچکدام به واقعیت بدل نشدن!
3- ساخت TLOU 2 یکم سخته و ریسکی هست! چرا؟! چون اگه آخر و خط داستانی TLOU دنبال کرده باشید به خوبی بازی پایان پیدا می کنه و روایت یک نسخه ی دیگه از این سری با اون کیفیت خیلی سخته.... :-/
اتفاقاً محمد سعید من تا حدودی باهات مخالفم.
علاوه بر این شایعه و شایعه های قبلی که خبر ساخت بازی رو میدن، تقریباً بعید به نظر میرسه سونی و ناتی داگ از یک بازی با موفقیت TLoU که طرفدار زیادی هم داره بگذرند. من مطمئن هستم و به شما یقین میدم که بازی TLoU 2 ساخته خواهد شد اما طبیعی هست که حالا ها معرفی نمیشه چون که هنوز U4 عرضه نشده و 2016 عرضه میشه. از اونور قطعاً ناتی داگ فوراً نمیاد بازی بعدی رو معرفی کنه و طبیعتاً حالا ها بازی معرفی نخواهد شد و نیازی هم نیست. شاید E3 2017 و یا بعد. البته حالا با وجودی که نیل و بروس در حال کار بر روی U4 هستند، حتماً یه گروه کوچک تری رو مسائل ابتدایی شروع به کار کردند تا گروه اصلی بعد U4 اضافه بشن به ساخت بازی.
در مورد بعدی هم که گفتی، من خودم این عقیده رو دارم که سازندگان بازی بهترین پایان ممکن رو انتخاب کردند اما واقعاً بازی پتانسیل زیادی تو ادامه ی داستان داره.