07-03-2015, 03:07 AM
(07-03-2015, 02:57 AM)Blue Sun نوشته است:صداقانه می گم نظر شخصی خودم کنفرانس بتسدا هست. هر 3 کنفرانس خودم دیدم اما باید قبول کرد برگ برنده توی یک کنفرانس فقط نمایش نیست اجرا مجریان برنامه و حتی عکسالعمل تماشاچیان هم باید حساب کنید. سونی توی کنفرانس اومد با تغییر رویه مثل سورپرایز در ابتدا و اکشن در آخر تماشاچیان ذوق زده کرد و مایکرو به نظر من یک کنفرانس کاملا استاندارد و بدون عیب به نمایش گذاشت؛ اما این وسط بتسدا بود که یک کنفرانس برگزار که هر 2 نکته توش دیده می شد. از شروع تا پایان مراسم یکسره کنفرانس در حال پیشرفت بود و هر چه جلوتر می رفتیم نمایش بازی ها مهیج تر می شه. عناوین به نمایش در آمده بدون شک بهترین ها بودن و نمایش واقعا خوبی داشتن هر چند شاید حتی عنوانی مثل فال اوت نشه با آنچارتد یا تومب رایدر مقایسه کرد اما کامل ترین کنفرانس و با توجه به این نکته که اولین بار بود این شرکت داشت برگزار می کرد بتسدا بود.(07-03-2015, 02:36 AM)Venom snake نوشته است:مایکروسافت چیزای جالبی داشت، مثل همون فورد آبی که حرکت جالبی بود واقعا. اتفاقا یادمه که توی E3 2013 و برای معرفی Forza 5 هم یه همچین کاری کردن و یه مک لارن نارنجی آوردن.(07-03-2015, 02:19 AM)Blue Sun نوشته است:من منظورم این بود که مایکروسافت بهتر بازی هارو ارائه کرد. برنامه ریزی خوبی هم داشت. نمونش هم فورد آبی رنگی که برای نمایش forza تو کنفرانس آوردش. درسته که سونی بازی های بهتری نسبت به مایکرو داشت اما جو کنفرانسش به خوبی مال مایکرو نبود. از تپق های مجری گرفته تا اون نمایش خنده دار آنچارتد.(07-03-2015, 12:55 AM)Venom snake نوشته است:نقلقول: او که خواهر دوقلوی شخصیت اصلی بازی بهحساب میآید در مبارزات نیز دستکمی از پیتر ندارد.عزیز اسم شخصیت اصلی مگه jacob نیست؟
قصد ایجاد بحث و... ندارم ولی به نظر من امسال sony بازی های بهتر و micro soft ارائهی بهتری داشت. در کل به امید پیشرفت هردوشون و در نتیجه پیشرفت صنعت گیم.
خیلی مقاله خوبی بود. دست جناب استادی و صفری درد نکنه که اینطوری برای رشد بچه های آکادمی تلاش میکنند. پیشرفت رو واقعا" میشه تو کارای عزیزان مشاهده کرد.
موفق باشید.
چرا قصد ایجاد بحث نداری؟ قصد ایجاد بحث داشته باش.
به نظر من هم کنفرانس سونی خیلی بهتر از مایکروسافت بود. بازی هایی که در کنفرانس سونی نماش داده شدن خیلی بهتر بودن. نمایش هاشون هم بهتر و جذاب تر بود.
بهترین نمایش کنفرانس مایکروسافت به نظر من Rise of the Tomb Raider بود. البته Gears of War 4 هم خیلی خوب بود، اما خب من از نمایش Tomb Raider بیش تر خوشم اومد.
اما سونی بازی هایی داشت که نمایششون از Rise of the Tomb Raider خیلی بهتر بودن، مثل Uncharted 4 و Horizon: Zero Dawn که به نظرم نمایش هاشون خیلی خیلی بهتر بودن.
در کل هم من نمیگمسونی بد بود اتفاقا" خیلی خوب بود و بازی های به مراتب بهتر از بازی های مایکرو داشت اما مایکرو ثابت کرد که تو کنترل و برگزاری کنفرانس از سونی بهتر عمل میکنه و واردتره.
به امید موفقیت شما
اتفاقاتی توی کنفرانس سونی افتاد، مثل همون مشکلات نمایش آنچارتد که دمو کمی دیر شروع شد و نیتن هم برای مدتی ثابت بود و حتی بعد از اون هم دمو دوباره از اول شروع شد، اما خب خود دمو خیلی خوب و عالی بود.
به نظر من که برنامه ریزی سونی خیلی بهتر بود. کنفرانس رو با یکی از مورد انتظار ترین بازی های چند سال اخیر یعنی The Last Guardian شروع کرد و از وقتی که کنفرانس شروع شد تا وقتی که تموم شد کلی بازی نمایش داده شدن که خب دوستمون اومده یه مقاله جالب نوشته و به تمام این نکات و بازی هایی هم که نمایش داشتن اشاره کرده. کنفرانس هم که با یکی از مورد انتظار ترین و بدون شک بهترین بازی های سال آینده و یا حتی نسل هشتم یعنی Uncharted 4 به پایان رسوند. به نظر من به این میگن یه برنامه ریزی واقعی. حالا در این بین یه مشکلات کوچیکی و قابل چشم پوشی هم بود.
![[تصویر: 238bc43956c72bf464ad6f90c9ccaa6c.jpg]](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/23/8b/c4/238bc43956c72bf464ad6f90c9ccaa6c.jpg)