امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاملا قابل‌قبول! | تحلیل کنفرانس Ubisoft در E3 2015
(07-04-2015, 01:07 AM)Cerebral Assassin نوشته است:
(07-04-2015, 12:53 AM)Blue Sun نوشته است: به نظر من که کنفرانس یوبی سافت اصلا در حد کنفرانس های سونی، بتسدا و یا حتی مایکرو نبود. تریلر سینماتیکی که از AC: Syndicate به نمایش در اومد خیلی بد بود به نظر من. اصلا چیز جالبی نبود. هنوز که از المان اصلی داستان این نسخه چیزی نمیدونیم، اما خب پس زمینه داستانیش و چیزی که سعی داشتن در این تریلر نشون بدن اصلا جالب نبود. 
For Honor اصلا من رو به خودش جذب نکرد. به نظر من که نمایشی که داشت چندان چنگی به دل نمیزد.
نمایش The Division خوب بود. در کنار Rainbow Six: Siege و Ghost Recon: Wildlands از بهترین ها بود. 
نمایش Rainbow Six: Siege خیلی خوب بود و به خوبی تونست همکاری و کار تیمی رو نشون بده.
بهترین نمایش کنفرانس مال Ghost Recon: Wildlands بود. آزادی که توی انجام مراحل بهت میداد واقعا عالی بودن. خیلی خوب بود.
از هیچکدوم از بازی های دیگش هم خوشم نیومد. 
در کل به نظرم اون قدر ها که اصرار داشتی، کنفرانس قابل قبول نبود.
باهات در مورد فور آنر موافق نیستم.
طرز مبارزاتش خیلی خوب بود.
میشه گفتش که اینا اومدن استراتژیک رو، برای ما قرار دادن.
فقط اینبار به جای یکی از سربازان!
در مورد سینماتیک Syndicate،
هر سال منتشر می‌کنه یوبیسافت تریلر سینماتیک رو و از نظر من اینم بد نبود.
قابل قبول من اصرار نکردم فک کنم.
تا اونجا که یادم میاد فقط تو محتوا (تیتر ها نه) 1 بار گفتم!
بالاخره Tom Clansy's این کنفرانس رو بالا نگه داشت. همین سه تا نمایش خارق‌العاده کافی بود تا قابل قبول باشه فکر می‌کنم.
تازه خیلی جاها از فور آنر تعریف کردن.
من خودمم خیلی خوشم اومد.
جایی که من کنفرانس رو میخواستم ول کنم واقعا، Just Dance 2016 بود.
For Honor یه بازی هست که بیش تر رو ی بخش آنلاین و چند نفره تمرکز داره، اما خب اصلا نتونست که به خوبی بازی هایی مثل The Division یا Rainbow Six: Siege همکاری و کار تیمی رو نشون بده. 
اتفاقا من از سیستم مبارزات این بازی هم اصلا خوشم نیومد. به نظرم باید سریع تر باشه و اگه کمی به hack & slash متمایل بشه میتونه بهتر باشه. 
نقل‌قول: در مورد سینماتیک Syndicate،
هر سال منتشر می‌کنه یوبیسافت تریلر سینماتیک رو و از نظر من اینم بد نبود.
بله هر سال یه تریلر سینماتیک منتشر میکنه و خب نسبت به سال های قبلی هم تریلر بدی بود.
تریلر سینماتیک یونیتی خیلی بهتر بود، البته اونم به خاطر پس زمینه داستانیش یعنی انقلاب فرانسه بود. پس زمینه داستانی Syndicate اصلا به نظر من خوب و جالب نیست.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کاملا قابل‌قبول! | تحلیل کنفرانس Ubisoft در E3 2015 - توسط Blue Sun - 07-04-2015, 01:27 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آب در کوزه و ما... | تحلیل داستان بازی Spec Ops The Line mohireza 0 2,612 08-05-2017, 05:00 PM
آخرین ارسال: mohireza
  چرا چهل دقیقه برای بازی نکردن Fallout 4 کافی است ؟ - تحلیل 40 دقیقه ابتدایی بازی Clegane 11 4,567 08-05-2016, 04:23 PM
آخرین ارسال: saeedgreat
  سمفونی حماسه این‌بار در اسکاندیناوی | تحلیل نمایش God of War در E3 Tyrion 0 1,280 07-01-2016, 12:49 PM
آخرین ارسال: Tyrion
  God of War جدید، نگاهی دیگر به زندگی | تحلیل تریلر و احتمالاتی از بازی God of War Game Adventure 9 3,417 06-21-2016, 12:12 AM
آخرین ارسال: بازی_خور
  فتح E3 در ده دقیقه نخست! | تحلیل و بررسی کنفرانس سونی در E3 2016 saeed aghababaee 0 1,160 06-17-2016, 11:15 AM
آخرین ارسال: saeed aghababaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان