امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین ماد ساخته شده توسط اینجانب برای بازی Witcher3
عجب

حالا نمی شد اسم منو نیاری ؟

یه استادی پیام داده برو ماد ساختن از علیرضا یاد بگیر

در ضمن من مادی که رو انجمن گذاشته بودم ، پیش تر روی نکسوس ماد قرار گرفته بودندی و در ضمن
Max texture size در آن ۶۴ بود. دقیقا مثل مال شما و اونی که میگی ۶ بود اشتباهه . ۱۶ بود واسه سیستم های ذغالی.

در ضمن اسم تاپیکه را اشتباه گفتی . اسمش اجرای the Witcher 3 بر روی ultra low end PC بود.

کارایی اون فایل واسه کسایی که خیلی سیستم ذغالی دارن از این بیشتره.خودم امتحان کردم.مال شما روی سیستم زیر نتونست ۳۰ فریم بیاره در حالی با فایل خودم اورد

رم چهار.  سی پی یو دو هسته ای ۲.۵ گیگاهرتز.   گرافیک جی تی ششصد و ده

از طرفی هم رزولوشن در فایل شما خیلی کم بود (۴۸۰*۶۴۰) یا ۷۶۸*۱۰۲۴ 

در ضمن شما یه تعریف از ماد به من بده.ماد ها فایل های دستکاری شده بازی هستند و بعضی از سازنده ها اجازه ویرایش بعضی از قسمت های بازی را به مخاطبان می دهند و مخاطبان با دستکاریشون اقدام به ساخت ماد می کنند پس شما هم مثل من مادی که ساخته اید ، نتیجه دستکاری فایل بازی (کانفیگ) هست و به نظر من کاری که شما و من کردیم ، از لحاظ نحوه ساخت ماد یکیه.

من فعلا دارم رو GTA v کار می کنم تا برج میلاد بهش اضافه کنم اما اگه خواستی می تونم کمک کوچکی بهت در زمینه ساخت ماد افزایش وسعت بازی ویچر کنم

با تشکر
[تصویر:  image?url=8Oaj9Ryq1G1_p3lLnXlsaZgGzAie6M...format=jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اولین ماد ساخته شده توسط اینجانب برای بازی Witcher3 - توسط Rise of Duty - 07-24-2015, 02:34 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راهنمایی برای خرید بازی اورجینال pc amir_sss 3 2,653 07-12-2018, 02:27 PM
آخرین ارسال: AmirAlpha
  مهمترین بازی های سال ۲۰۱۸ برای PC mkill 1 2,231 12-22-2017, 10:30 PM
آخرین ارسال: mkill
  تاپیک جامع Over Watch (اورواچ ) برای PC kian 11 7,093 07-24-2017, 09:14 PM
آخرین ارسال: alirezaha61
  بازی ایرانی infinity ساخته شده توسط موتور قدرتمند unreal engine 4 mortezaf8 2 2,448 05-31-2017, 02:01 AM
آخرین ارسال: mortezaf8
  عضوگیری برای بازی DayZ تحت استیم Winter36 2 2,239 11-26-2016, 05:11 PM
آخرین ارسال: amin_ahoora

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان