نظرسنجی: PS4 یا PC
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
PS4
38.71%
12 38.71%
pc
61.29%
19 61.29%
در کل 31 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PS4 یا PC یا XONE/ انتخاب با شماست(ابدیت)
PC رو انتخاب کردم به چند دلیل:

1- انعطاف پذیری از ب بسم الله. یعنی یه نفر پول داره، سیستم میبنده در حد لالیگا، یه نفر نداره سیستم متوسط و کار راه انداز میبنده و لذت میبره
2- PC نسل حالیش نیست! صد سال دیگه هم میتونی بازی که دیروز لانچ شده رو بازی کنی و به یاد خاطراتت باشی. در ضمن وقتی نسل عوض شه اصلا غصه ی هک شدن رو نداری
3- در مورد انحصاری قبول دارم انحصاری های کنسول بهتره. چون اگه بهتر نبود هیچکس کنسول نمیخرید. ولی انحصاری های PC هم بد نیست. شخصا ازبینشون سبک استراتژی رو خیلی دوست دارم. همیشه حداقل یه بازی استراتژیک رو سیستمم هست. در ضمن تعداد بازی های مولتی پلتفرم شاهکار کم نیست و برای یه گیمر کافیه.
4- بازیاش ارزونه. چه اصل و چه آنلاین. فک نکنم نیاز به توضیح باشه.
5- PC فقط برای بازی نیست. کیه که دوست نداشته باشه یه جا بشینه و هم بازی کنه، هم ایمیلش رو چک کنه، هم تو نت بچرخه، هم دانلود کنه، هم با نرم افزارهای مورد نیازش کار کنه؟ کنسول ها دارن به این سمت حرکت میکنن ولی هنوز به PC نرسیدن
6- تقریبا همه اسم Steam رو شنیدن. معروفه به تخفیف های فوق العاده، امکانات عالی و تقریبا بدون مشکل بودن (قطعی سرور و ...) یکی از موارد دیگه که باعث خاص شدن استیم میشه، رایگان بودن خدماتشه! چه آنلاین بازی کردن و چه گرفتن بازی های رایگان. من یه چیز رو هیچ وقت نفهمیدن: طرف پول اشتراک فلان شبکه رو میده بعدش میاد میگه بازی رایگان میده بهم این الآن رایگانه واقعا ؟؟؟؟ Smilie (19) ولی استیم یک کلمه میگه Free to play و خلاص

چیز دیگه ای یادم نمیاد. ولی اگه یادم اومد اضافه میکنم

پیام‌های داخل این موضوع
RE: PS4 یا PC / انتخاب با شماست - توسط Rasoul_76 - 07-28-2015, 11:02 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان