(08-08-2015, 11:36 PM)good boys نوشته است: سلام من فقط قسمت داستان رو خوندم چون هیچی از داستانش نمی دونستم خودم از این بازی متنفرم
ولی چون خیلی زحمت کشیدی یه نقاشی ازش می کشم اول خواستم از اواتارت بکشم کارم رو راحت کردی ;)نقدت عالیه چون همه میگن.
واقعا لطف داری داداش
خیلی ممنون میشم :heart:
(08-08-2015, 11:39 PM)BadBoy4Ever نوشته است:(08-08-2015, 11:36 PM)good boys نوشته است: سلام من فقط قسمت داستان رو خوندم چون هیچی از داستانش نمی دونستم خودم از این بازی متنفرم
ولی چون خیلی زحمت کشیدی یه نقاشی ازش می کشم اول خواستم از اواتارت بکشم کارم رو راحت کردی ;)نقدت عالیه چون همه میگن.
تو کل صنعت بازی
بازی دارک سولز پیچیده ترین داستان رو داره و هیچ بازی ای نمیتونه از لحاظ پیچیدگی به پای این برسه
منتظر نقاشی هستیم
داستانش پیچیده هست ولی نه به اندازه ی سری بایوشوک بخصوص بایوشوک اینفنیتی
تو داستان بایوشوک از قانون فیزیک دنیای متوالی استفاده شده و تو شمبل شناسی، تاریخ شناسی و زیبا شناسی که هر کدوم یه رشته هستن برای داستانش بکار رفته
میخواستم نقد بایوشوک اینفنیتی رو بنویسم ولی یکی از دوستان خوبمون با نام Pilgrim جزئیات این بازی رو به من گفت، فهمیدم در حدی نیستم که برای این ابر شاهکار بتونم نقد بنویسم.....
...CRYSiS
![[تصویر: crysis_wallpaper_by_sfv666-d6av2wf.jpg]](http://img14.deviantart.net/4774/i/2013/178/d/4/crysis_wallpaper_by_sfv666-d6av2wf.jpg)