امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمایش خیره کننده هنر | 10 بازی برتر نسل هفتم
سلام خدمت نویسنده. بریم سر نکات:

اولین مشکلی که به چشم میخوره فاصله دادن بعد از گذاشتن نقطه هست که هیچ جا رعایت نشده و جزو اصلی ترین قسمت های نگارشه. 

بهت گفته بودم که کلماتی مثل می کنم و... نه باید می کنم باشند و نه میکنم. باید می‌نوشتی می‌کنم. 

نقل‌قول: برای رتبه بندی این عناوین، ما کنسول های Nintendo Wii ، Playstation 3 ، XBOX 360.... 
توی این جمله کاما رو با کلمه‌ اول هم فاصله دادی که اشتباهه. 

نقل‌قول: در نظر گرفته ایم؛و همینطور که در جریان هستید 
توی این جمله با اینکه "و" اومده، علامت نقطه کاما گذاشتی که اشتباهه. 

در بعضی مکان ها کامای زیادی گذاشتی :D 

نقل‌قول: بازی های مستقل در طول این نسل، کم کم شروع به رسمی شدن و قرار گرفتن به عنوان یک سبک مهم در صنعت بازی ها کردند؛ و هیچ کدام تاثیرگذاری
اینجا دوباره "و" اومده ولی نقطه کاما گذاشتی. 

نقل‌قول: ولی لذت نهفته در بازی را می توان در : کاوش کردن،
اینجا دو نقطه رو با فاصله با کلمه قبلیش نوشتی که اشتباهه. 
نقل‌قول: مکانیک منحصر به فرد V.A.T.S بهره ببرند؛ که به 
اینجا "که" اومده که نقطه کاما نمی‌خواد. 

نقل‌قول: با یک چینش کاملا جدید و ورود به عصر معاثر، Call of Duty 4: Modern Warfare نمونه کامل یک عنوان شوتر مدرن را به نمایش گذاشته است؛ و همچنان 
دوباره استفاده نادرست از نقطه کاما. 

نقل‌قول:  قابلیت های خود را ارتقاع دهید؛ و البته بیایید 
دوباره :D
نقل‌قول: یک زندان پر از خبیث ترین موجودات شهر گاتهام حبس شده است؛ آن هم در حالی
دوباره :D
نقل‌قول: گشت و گذار در شهر تاریک و مخوف آرکام ، دست و پنجه نرم کردن با خلاف کاران آن هم با بیشترین و پیشرفته ترین ابزار ممکن ، از مهم ترین ویزگی های بازی به شمار می آیند.
توی هر دو کاما با کلمه قبلیشون فاصله دادی که اشتباهه. 
در کل غلطای عمدت اینان. بعضی مواقع نقطه گذاشتی با کلمه بعدیش فاصله دادی بعضی مواقع ندادی :Dالکی از نقطه کاما استفاده کردی و... 
در کل با نکاتی که بهت گفتم انتظار این مقاله رو نداشتم ولی خسته نباشی :heart:
[تصویر:  e73j_img_20160529_154741.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نمایش خیره کننده هنر | 10 بازی برتر نسل هفتم - توسط The White Witcher - 08-09-2015, 09:00 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,208 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 15,072 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,749 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,876 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,694 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان