08-09-2015, 09:00 PM
سلام خدمت نویسنده. بریم سر نکات:
اولین مشکلی که به چشم میخوره فاصله دادن بعد از گذاشتن نقطه هست که هیچ جا رعایت نشده و جزو اصلی ترین قسمت های نگارشه.
بهت گفته بودم که کلماتی مثل می کنم و... نه باید می کنم باشند و نه میکنم. باید مینوشتی میکنم.
نقلقول: برای رتبه بندی این عناوین، ما کنسول های Nintendo Wii ، Playstation 3 ، XBOX 360....توی این جمله کاما رو با کلمه اول هم فاصله دادی که اشتباهه.
نقلقول: در نظر گرفته ایم؛و همینطور که در جریان هستید
در بعضی مکان ها کامای زیادی گذاشتی :D
نقلقول: بازی های مستقل در طول این نسل، کم کم شروع به رسمی شدن و قرار گرفتن به عنوان یک سبک مهم در صنعت بازی ها کردند؛ و هیچ کدام تاثیرگذاریاینجا دوباره "و" اومده ولی نقطه کاما گذاشتی.
نقلقول: ولی لذت نهفته در بازی را می توان در : کاوش کردن،اینجا دو نقطه رو با فاصله با کلمه قبلیش نوشتی که اشتباهه.
نقلقول: مکانیک منحصر به فرد V.A.T.S بهره ببرند؛ که بهاینجا "که" اومده که نقطه کاما نمیخواد.
نقلقول: با یک چینش کاملا جدید و ورود به عصر معاثر، Call of Duty 4: Modern Warfare نمونه کامل یک عنوان شوتر مدرن را به نمایش گذاشته است؛ و همچناندوباره استفاده نادرست از نقطه کاما.
نقلقول: قابلیت های خود را ارتقاع دهید؛ و البته بیاییددوباره :D
نقلقول: یک زندان پر از خبیث ترین موجودات شهر گاتهام حبس شده است؛ آن هم در حالیدوباره :D
نقلقول: گشت و گذار در شهر تاریک و مخوف آرکام ، دست و پنجه نرم کردن با خلاف کاران آن هم با بیشترین و پیشرفته ترین ابزار ممکن ، از مهم ترین ویزگی های بازی به شمار می آیند.توی هر دو کاما با کلمه قبلیشون فاصله دادی که اشتباهه.
در کل غلطای عمدت اینان. بعضی مواقع نقطه گذاشتی با کلمه بعدیش فاصله دادی بعضی مواقع ندادی :Dالکی از نقطه کاما استفاده کردی و...
در کل با نکاتی که بهت گفتم انتظار این مقاله رو نداشتم ولی خسته نباشی :heart:
![[تصویر: e73j_img_20160529_154741.jpg]](http://uupload.ir/files/e73j_img_20160529_154741.jpg)