08-18-2015, 09:38 PM
(08-18-2015, 09:34 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:بفرما نگفتم اولین نسخه که بازی کردی GZ بوده!کوتاه بود به خاطر این که مقدمه ای برای نسخه بعدی یعنی TPP بود!(08-18-2015, 09:30 PM)Big Snake نوشته است:بله اولین بازی که کردم متال گیر GZ بود واقعا ناامید شدم ازش گیم پلی و گرافیک فوقالعاده عالی بود و از نظر بهینه حرفی نداشت یکم کوتاه بود زد تو زوقم(امکان نداره درست نوشته باشمش)خب حالا منتظر این شاهکار هستم و حتما تجربه ش میکنم ولی از نظر من شانس فال اوت 4 بیشتره(08-18-2015, 09:24 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:خب اخه حرفی میزنی که ادم اعصابش خورده میشه هیچ از داستان بازی نمیدونی احتمال هم میدن اولین نسخه که بازی کردی GZ بوده!(08-18-2015, 09:20 PM)Big Snake نوشته است:(08-18-2015, 09:17 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است: متال گیر برا نسخه قبلش GZ (نمیدونم درست مخففش کردم یا نه)به همه نشون داد که هیچی نیست من هم از این انتظار بالایی ندارم فقط بازی میکنم در کل گوتی امسالشما برو همون GZ رو بازی کن بعدش یجوریی میگی انگار متال گیر نسخه GZ اولین نسخه اش هست..!
Fallout 4
هستش هیچ شکی هم درش نیست شما هم برو یونیتی 2 رو بازی کن
معلومه هیچی از داستان متال گیر نفهمیدی!
چرا عصابی میشید اقا 5 روز تحمل کنید نمراتش اومد میفهمیم اقا باش متال گیر یه شاهکاره اصلا کلا چرا هرچی رو میخوای به زور به ادم تحمیل کنی
بعدش نمره ملاک برا گوتی شدن محسوب نمیشه و درواقع ملاک اصلی نیست!خب متال گیر شاهکاره دیگه!چیزی که عیان است چه حاجت به بیان
است!
بله درسته با داستان بازی اشنایی زیادی نداریم ولی در حدی نیستم که هیچی ندونم
(08-18-2015, 09:34 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:(08-18-2015, 09:30 PM)Big Snake نوشته است:بله اولین بازی که کردم متال گیر GZ بود واقعا ناامید شدم ازش گیم پلی و گرافیک فوقالعاده عالی بود و از نظر بهینه حرف نداشت یکم کوتاه بود زد تو زوقم(امکان نداره درست نوشته باشمش)خب حالا منتظر این شاهکار هستم و حتما تجربه ش میکنم ولی از نظر من شانس فال اوت 4 بیشتره(08-18-2015, 09:24 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:خب اخه حرفی میزنی که ادم اعصابش خورده میشه هیچ از داستان بازی نمیدونی احتمال هم میدن اولین نسخه که بازی کردی GZ بوده!(08-18-2015, 09:20 PM)Big Snake نوشته است: شما برو همون GZ رو بازی کن بعدش یجوریی میگی انگار متال گیر نسخه GZ اولین نسخه اش هست..!
معلومه هیچی از داستان متال گیر نفهمیدی!
چرا عصابی میشید اقا 5 روز تحمل کنید نمراتش اومد میفهمیم اقا باش متال گیر یه شاهکاره اصلا کلا چرا هرچی رو میخوای به زور به ادم تحمیل کنی
بعدش نمره ملاک برا گوتی شدن محسوب نمیشه و درواقع ملاک اصلی نیست!خب متال گیر شاهکاره دیگه!چیزی که عیان است چه حاجت به بیان
است!
بله درسته با داستان بازی اشنایی زیادی نداریم ولی در حدی نیستم که هیچی ندونم