08-18-2015, 10:18 PM
(08-18-2015, 10:16 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است:(08-18-2015, 10:13 PM)The Last Resort نوشته است: فال اوت داستان درست حسابی نداره - چک
گرافیک درست حسابی نداره - چک
گیمپلی سر هم شده و آب دوغ خیاری داره - چک
ولی وقتی درگیر این بازی بشی تا بخودت میای می بینی یه ماه گذشته و حدود 400 ساعت بازیش کردی ولی نه خسته شدی و نه بازی تموم شده! جادوی بازی های تاد هاوارد همینه.
نقلقول: هر وقت توی متال تونستی بکشی بری جلو بیا من پول هایی که جمع کردم رو بهت میدم (خودت میدونی چی میگم علی)کوجیما همون اوایل اعلام کرد که برای به پایان رسوندن مراحل صدها راه وجود داره! که این وسط یه قسمتی از این راه ها اکشن هم شاملش میشه.
مخفی کاری اصیل رو کلا زبر سوال بردی
نقلقول: پیشنهاد می کنم که خیلی بیخود و الکی، عنوانی رو بزرگ جلوه ندید.
حماسه و اسطوره و بکاربردن الفاظ دیگه ای برای بازی $$$$$ زیاده روی و افراط هستش.
دوستان میدونند که کدوم بازی منظورم هست!
امیر آخر نفهمیدیم مشکلت با متال گیر چیه...
همه نسخههای اصلیش بارها تحسین شدن و متاشون بالای 90 بود.
نسخه 4ـمش هم که یکی از محدود بازیهایی بود که گیم اسپات بهش ده داد. بنظرم واقعاً حق استفاده از این همه صفات قلمبه سلمبه رو داره.
برادر میگی چک یعنی ن داستان ن گیم پلی و ن گرافیک نداره باو بهتر این ،،شما میتونی رایز رو بازی کنی اخرت گرافیگه
بعد شما میگی فلان ساعت بازی میکنی یعنی فقط جنبه ی سرگرمی داره شما برو کلش اف کلنز بازی کن یه دوسالی معطلش میشی(ببخشید یکم تند حرف زدم شرمنده)
رایز بد نبود ولی میگی بازی های پر گرافیک شکست خوردن نظرت در مورد کوانتوم بریک چیه؟ لونم شکست میخره؟،
نظرت درمورد انچرتد چیه؟ اونم شکست میخوره؟
اصلا رایز رو بازی کردی؟؟؟؟؟