08-24-2015, 02:11 AM
(08-24-2015, 01:43 AM)p.s نوشته است: نظر رو کامل بخونید دلیلش رو گفتم در ادامه. اینا همش برمیگرده به مسئله کپی رایت. دوست عزیز شما میدونید ایران چقدر الان بدهکار هست به شرکت های خارجی بابت این مسئله؟داداش کل جهان دارن با داشته هاشون حال میکنن ماهم بزار با داشته هامون حال کنیم اونم نداشتن قانون کپی رایت اصلا من با این قانون حال میکنم کسیم حرف زد با سپاه پاسداران طرف الکی که نیست والا ما پولمون کجا بود صد هزار تومن پول بازی بدیم مگه حقوق بابایه من چقدره
تمام بازی هاییکه نسخه کپیش تو بازار هست
تمام فیلم هایی که نسخه های کپیش تو بازار هست
تمام فیلم هایی که بدون اجازه دوبله کردیم و در شبکه ملی پخش کردیم
تمام کتاب هایی که بدون اجازه وارد کردیم ترجمه کردیم فروختیم
تمام عکس هایی که بدون اجازه در تلویزیون نشون دادیم
تمام سایت های ایرانی که در زمینه دانلود هستن
تمام کامپیوتر هایی که ویندوز تقلبی روش هست
تمام کامپیوتر هایی که نرم افزار های تقلبی روش هست
و ...
دوست عزیز فکر کردی سازنده ها از انجین غیر قانونی استفاده میکنن چون سازنده بهشون نمیفروشه؟ نه به خدا . مسئله پول هست سازنده ها یا پول ندارن یا نمیخوان پول بدن برای استفاده کردن از انجین ها مگر نه من حاضرم شخصا برم شرکت شون به عنوان نماینده ای از ایران انجین رو بخرم لایسنسش رو برای شرکت ها اما مشکل اینه که پولش رو نمیخوان بدن ما ایرانی ها عادت کردیم به دانلود کردن و رعایت نکردن قانون کپی رایت من خودم 5 سالی هست اومدم اما هنوز که هنوزه خیلی چیزا رو دانلود میکنم .هنوز عادت نکردم اهنگ ها رو بخرم هنوز عادت نکردم فیلم ها رو بخرم هنوز عادت نکردم سریال ها رو بخرم.و من در کشوری هستم که اگر قانون کپی رایت رو بشکنی باید 250 هزار دلار جریمه بدی و در بعضی مواقع 20 سال زندان . اگر ایران بخواد هزینه تمام قانون شکنی های که در زمینه کپی رایت انجام داده رو بپردازه باید بیلیون بپردازه دیگه از میلیون خبری نیست. و ایران هم هیچ وقت این کار رو نمیکنه و هر جی بیشتر طولش بده شرکت های خارجی هم این هزینه رو بیشتر میکنن ما الان به جایی رسیدیم که دیگه واقعا نمیتونیم هزینه قانون شکنی های خودمون رو در مورد کپی رایت بدیم حتی فوتبالی که در شبکه 3 پخش میشه رو هم دزدی هست و باید یه هزینه ای براش پرداخت کنیم که اون کار رو هم انجام نمیدیم . قانون هایی در مورد کپی رایت وجود داره که بعضی از ما ایرانی ها باورمون نمیشه و فکر میکنیم خیلی مسخره هست که برای یه چیز به اون کوچیکی یا مسخره ای اونقدر پول بدیم .
اون مسئله ای پی اون شخص رو هم که بن کردم من چیزی ازش نمیدونستم اما اگر واقعا الکی و بدون هیچ دلیلی بن کردن این شخص رو میتونه خیلی راحت درخواست بده و بچرسه چرا بن شده و اینا مجبورن با دلیل و مدرک بهش جواب بدن ندادن من خودم حاضرم پیگیری کنم مشخصات اون شخصی که بن شده رو بدید به بنده تا پیگیری کنم من خودم تو ایران پلی استیشن داشتم و همیشه با ای پی ایرانی ساین این میشدم در psn و هیچ مشکلی برام پیش نمیومد.