(09-02-2015, 12:14 AM)MaxisPersia نوشته است:میدونم اینجا یکم علیه من جوسازی شد :D(09-02-2015, 12:11 AM)ml10 نوشته است:(09-01-2015, 11:47 PM)The Last Resort نوشته است:برادر من چند بار بگم من الان تمام دوستام تو انجمن رئالین ربطی نداره اصلا من تیم کسیو مسخره کردم؟؟؟ viva برای ابراز حسن نیت و اینکه من طرفدار این تیم هستم به کار میره معنی حرفی که من زدم میشه(عاشق آث میلانم) البته با لقب های خودشون مثل (قرمز و مشکی ها) حرفم رو زدم خدایی این حرف من کجاش ایراد داشت؟؟؟ آقا حمزه از اونجایی که هیچوقت شمارو یادم نمیره و میدونم منطقی هستین(اولین کسی بودین که ایرادایه منو گرفتین پارسال همین موقع) حرفی ندارم ولی این دیگه جو سازیه شما به کسی که میگه عاشق آث میلانم میگید فلسفه کری خوندنو نمیدونی من که کری آنچنانی نخوندم من فقط نظر شخصیمو گفتم به هیچ کس هم مستقیم یا غیر مستقیم بی احترامی نکردم اگر کردم خواهشا بگید کجای حرف من کری یا بی احترامیهنقلقول: تو پست اول گفته شده کری هم میتونید بخونید بعدشم خوب همین کری خونیاش حال میده دیگه وگرنه ارزش تاپیک به چیه تیمای ما مسابقه میدن ما هم هیچی نمیگیم آخر سرم خیلی ساکت و درگوشی به یکی جایزه میدید. این کجاش جالبه؟؟ همین که چند تا از ما داریم کری میخونیم خیلی بهتر از اینه که تاپیک سایلنت باشه. اصلا خدایی شما الان یه خوبی دیگه یه جز این که برای هم کری میخونیم و میخندیم توی این تاپیک بگو اگه قرار باشه همه سایلنت باشن که دیگه مزه ای نداره یکم فراتر از روبات باشید اگه واقعا جالبی رو توی سکوت میبینید یکاری کنید ما هم حس شمارو داشته باشیمLook
دوست عزیز فلسفه کُری خونی رو شما دقیق نمیدونی. البته شما تنها نیستین، دوستان دیگه مثل آقای Be the story یا کوروش و افراد دیگهای که اسمشون در حال حاضر توی ذهنم نیست ولی این شیوه که به اصطلاح خودشون کُری خوندن میدونن رو استفاده کردن. کری خوندن و کلکل کردن این نیست که بیام بگیم «فقط صنعت بنزین نوشهر» یا «لودرسازان سنتپترزبورگ» و از این دست شعارات! با اینکاری که شما (خطاب به شما تک نفر نیست، جمع هست) میکنید بجای بهوجود آوردن بحث فقط نظرات منفی رو به طرف خودتون میکشید و نهایت کاری که میکنید اینه که یه بحث بی سر و ته که نهایت چیزی که توش رد و بدل شده، شعارای الکی و لقب گذاشتن روی تیم حریف هست رو بهوجود میارید.
سعی کنید به جنبههای فنی (!) بپردازید. شما از الان داری کُری میخونی، ولی برا کی یا کِی؟ مث این میمونه که الان که قرعه کشی مرحله گروهی CL شده طرفدارای یه تیم مث رئال شروع کنن به زدن حرفایِ چرتی از قبیل این که بارسا سوراخه و یا بالعکس طرفدارای بارسا! هنوز هیچی معلوم نیست، شروع به کُری خوندن الکی کردین، حرفی هم که در این مورد زده میشه چیز به خصوصی نیست و فقط اعلام یه شعار یا یه سری تصویر بوده که موج منفی به تاپیک اورده... بزارید به مراحل بالاتر برسیم، همینجوری ناخودآگاه تاپیک داغ میشه. مشکل از اونجایی شروع میشه که دوست داریم توی شروع، پایان رو بسازیم! این فلسفههای الکی و بیهوده از بین بره و بهجاش یه جو صمیمانه و شوخیهای دلچسب رو وارد کار کنیم خیلی بهتر به نتیجه میرسیم. علاوه بر این افرادی که از قشر مقابل تیم موردعلاقه شما هستن دشمن خونیتون که نیستن! من همین الان یکی از بهترین دوستام توی فضای مجازی که نامی هست طرفدار رئاله. خیلی هم دوستش دارم، دشمنم هم نیست بخاطر این که صرفاً طرفدار رئاله، منم دشمنش نیستم چون طرفدار بارسام! تازه بعد از بازیایِ دوتیم کلی با هم دیگه کلکل میکنیم؛ مثلاً همون باختی که بارسا به بیلبائو داشت نبودین ببینین چه ترولایی که تو پاچه من نرفت... به عنوان شوخی و صمیمانه با هم کلکل کنیم، هیچ مشکلی برامون درست نمیشه و بجاش میتونیم جوی جالب و صمیمانه درست کنیم که سر هر مسابقه با همدیگه میخندیم. انجمن فلسفهاش همین دور هم بودنه نه چیز دیگه.
سعی کنیم از کمترین ها بهترین رو بسازیم.
کل حرف من همین بود و فقط با دوست عزیزمون ml10 نبودم، با تمام کسایی بودم که فکر میکنن دارند یه کُری خونی درست میکنن تا جو تاپیک گرم بشه ولی در عُرف اشتباه میکنن...
داداش اونهایی که تو گفتی شعار هوادارای میلان بود
مثل همین iHALA Madrid رئالی ها یا Pride IN Battle هواداری سیتی یا Glory Glory United کوری نبود
خدایی این تیم با اونهمه مالکیت توپ و پاس های موفق داشته چه غلطی میکرده که حتی یه شوت هم نزده؟
I'm A Black Wolf
The Rise of The ml10
GameFa Execlusive
GameFa Execlusive