(09-02-2015, 11:43 PM)Last Warrior نوشته است: خسته نباشید میگم به نویسندهی عزیز
من بازی رو تجربه نکردم ولی اونطور که از نقد مشخصه، با بازی نسبتا خوبی طرف هستیم. امیدوارم بازیهای ایرانی همشون در مسیر پیشرفت قرار بگیرن، البته این پیشرفت مستلزم پرورش و استفاده از نیروهای خلاق و همچنین نگاه متفاوت به این صنعت-هنر نوپا در کشور ما هست که شاید در حال حاضر بیشتر مثل یه بچهی سر راهی به اون نگاه میشه! علاوه بر جنبهی درآمدزایی(البته این مورد بحثش و مشکلاتش مفصله)، استفاده از بازیها در زمینههای دیگه مثل آموزشی و ... هم تاثیرش بمراتب بیشتر از هر روش دیگهای هست، موارد مثالش هم بیشماره و بارها گفته شده. در هر حال امیدوارم یه نگاه متفاوت به مقوله بازیسازی در کشور ما بشه و همینطور با سرمایهگذاری روزی ( انشاا... که به عمر ما قد بده) کشور ما هم در این صنعت-هنر در عرصهی بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشه.یه نکته هم اینه که فقط سرمایه کافی نیست بلکه کار کردن بر روی ایدههای ناب در تمام بخشهای یک بازی ( اعم از داستان و گیمپلی و ...) امر فوق العاده مهمی هست.
نقدتون خوب بود، چند تا نکته هم هست که در ادامه میگم:
در نگاه کلی به همه بخش ها پرداختید و این نکته خوبی هست و فقط میشه گفت در بعضی بخشها به مواردی بهصورت کلی اشاره کردید و از اونها عبور کردید. در بخش داستان مواردی رو که مطرح کردید براش توضیحات بیشتری میتونستید بدید؛ مثلا در مورد نکات عطف داستانی و روند داستان، اوج و فرود اون و یا چرایی قوی بودن شخصیتها و یا ضعف اونها و ... میتونستید توضیحات کاملتری رو بنویسید.مورد دیگه توضیحات در مورد هوش مصنوعی هست که به نظر من بهتر بود در بخش گیمپلی قرار میگرفت.
سایر بخشها هم توضیحات خوب هست، البته در بخش گیمپلی من دوست داشتم بیشتر در مورد امکانات و مکانیزمهای بازی بدونم.
اطلاعاتی هم که در مقدمه داده بودید خوب بود.
موفق باشید
ممنون بابت نظرتون. ایشالله در نقد های بعدی این مشکلات رفع میشه.
(09-02-2015, 11:53 PM)ALIREZA A.T.A نوشته است: سلام شما بازی رو از کجا تهیه کردید ایا در سیستم زیر اجرا میشه ؟
nvidia gt740 m 1gb
intel core i7
ram 6
بنده از یک بازی فروشی ( به قول خودم سی دی فروشی ). بله اجرا میشه و حداقلش رو high همان بالا میتوانید بازی کنید. ( بازی بسیار بالا یا very high هم دارد. )
only call of duty series