09-04-2015, 04:56 PM
(آخرین ویرایش: 09-04-2015, 05:04 PM، توسط saeed aghababaee.)
(09-04-2015, 04:45 PM)The J0ker نوشته است: ممنون بابت نقد، فقط این ایراد ها رو میخواستم بگم:
توی خط اول نوشتید تعدای، که درستش تعدادی است.
توی خط هفتم نوشتید تروریست، که درستش ترورستی هست.
نمره را واقعا کم دادید، با اون همه نکات مثبت و فقط دو نکته منفی که نمیشه به بازی 8.5 داد، باید حداقل 9.5 یا 9 میدادید.
تعداد را درست کردم. ممنون ازتون.
منظورتون رو از ترورستی نمی فهمم. اگر منظورتون تروریستی هستش باید بگم توی متن گفتم یک گروه تروریست یعنی یک گروه از تروریستها. اون که شما میگید یعنی اگه می نوشتم "گروه تروریستی" اینجا کلمه ی تروریستی حکم صفت رو پیدا می کرد که البته کاملا هم درسته وایرادی نداره ولی توی جمله ی من تروریست به عنوان اسم اومده. یعنی "یک گروه از تروریستها".
راستش در مورد نمره توی سایت هم گفتم نمره ی شخصیم 9 تا 9.5 بود ولی اگر این نمره رو میدادم زیادی شخصی می شد و چون طرفدار سونی هستم شاید برخی برداشت بدی می کردند.
(09-04-2015, 04:46 PM)BadBoy4Ever نوشته است: آقا یه سوال مربوط به بازی :*خطر اسپویلر* اگه اون جا که انتخواب داریم بین جاش و اشلی یکیو واسه زنده موندن انتخواب کنیم
اگه جاش رو انتخواب کنیم چی میشه ؟ چون خودش دلقکست و بعد از مرگ اشلی باید یه بهونه ای داشته باشه
اقا کسرای گل، یکی از نکات اصلی داستان رو لو دادی اینجا. شاید یکی چشمش بیافته و دلسرد بشه از بازی کردن.
راستش من یک بار هنوز تموم کردم بازی رو و نرفتم دنبال جاش. کلا من همش طرف دخترا رو گرفتم!!!