امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استارت بزنید | نگاهی به برترین بازی های ریسینگ جهان
(09-12-2015, 01:47 PM)isapor123 نوشته است: ایول need for speed اوله چون حقشه کل سری need for speed خیلی بازی جذاب و سرگرمی کننده ای هستن و نسخه ی 2005 که انقلابی بود و هیچ وقت از یاد نمی ره سری shift هم فوقلعاده و هیجانی هستش مخصوصا نسخه ی 2 نسخه ی hot pursiot هم عالی بود نسخه ی run هم از نظر گرافیک و هیجان و داستان خیلی محشر بود ولی هندلینگ ماشین هاش مسخره بود نسخه ی rivals هم فقط تو خط آنلاین خوب بود و بقیه ی چیزهاش هم باز پیشرفت کرده بود و خوب بود ولی ماشین هاش کم بود نسخه 2015 هم که قراره بیاد بهتره درموردش حرف نزنین و فقط بگیم wow  Ghelion 
از grand torismo هم متنفرم فقط با نسخه ps1 حال کردم تو بچگی باهاش خاطره دارم ولی این جدید ها اصلا به دلم نمیشینه ولی تمامیه برند ها  و ماشین هارو داره نورپردازیش که فوقلعادست تو شب مخصوصا تو پیست بیابونی ولی هندلینگ ماشین هاش واقعا خنده دار و بچه گونست بعضیا میگن فقط حرف ه ای ها بازیش میکنن در حالی که بازی بچه گانه ای هستش فیزک ماشین هاا فاجه ی به تمام معنا مخصوصا موقع برخورد به موانع  S0 (43) دلیل فروشش بالاش هم اینکه یه محصول ژاپنی هستش با رده سنی پایین که همه میتونن اون رو تو ژاپن خریداری کنن و از محصول خودشون حمایت کنن 
سری forza motorsport رو هم فقط نسخه 4 رو بازی کردم تو xbox 360 که تو زمان خودش شاهکار بود مخصوصا گرافیکش یه چیز جالب هم داشت اینکه مجری برنامه ی تخت گاز صداگذارش بود و درمورد دیزاین و طراحی ماشین ها توضیح میداد و شما میتونستید با راننده ی محبوب برنامشون یعنی (استیگ) تو پیست برنامه ی تخت گاز که تو فرودگاه هستش رانندگی کنید S0 (89) کلا سری forza فوقلعاده و انقلابی هستش 
forza horizon هم خیلی بازی سرگرم کننده ای هستش نسخه 1 رو هم تو xbox 360 بازی کردم محشر بود مخصوصا گرافیکش و هندلیگ ماشین هاش که تو هیچ بازی ریسنگی تا حالا تجربه نکرده اید ولی متاسفانه 2 رو هیچوقت نمیتونم بازی کنم چون انحصاری xbox one  S0 (41) 
علاقه ای به project cars ندارم چون احساس میکنم یه بازی کاملا خسته کننده و تکراری هستش البته فقط هندلینگ ماشین هاش خوب طراحی شده و نزدیک به واقعیته ولی رانندگی تو پیست بارونی رو خیلی دوست دارم اونم بشینی آنلاین بازی کنی که البته بازم گرافیک و سیستم آب و هواییش که ادعا میکنه نزدیک به واقعیته عالی هستش 111

هاریزن 2 برای 360 هم اومد فقط برای xb1 نبود
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: استارت بزنید | نگاهی به برترین بازی های ریسینگ جهان - توسط 0099 - 09-12-2015, 01:51 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,062 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,501 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,507 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,542 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان