09-14-2015, 04:16 AM
(آخرین ویرایش: 09-14-2015, 04:31 AM، توسط battlefield4.)
سلام
دوستان بعد از تموم کردن PROLOGE میره تو حالت لودینگ بعد دیگه نمیره تو مرحله بعد
چی کار کنیم؟
دوست عزیز بازی هایی که شما میگیرید کرک شده هستند مسلما اینجوری باید باشن.
بنده خودم GTA V Batman Madmax رو از استور استیم به صورت اوریجینال خریداری کردم و هیچ گونه مشکلی توی نصبشون ندیدم
batman رو که درست کردن و اپدیتش رو هم دادن gta هم که از همون اول مشکلی نداشت فقط anticheat سرور هاش گند بود که اوکی کردن.
metal gear اگه ۸۰$ نبود قطعا اینم میخریدم که انقدر سره ارورر هاش پدرم درنمیومد.
داداش چه خبره :))
chapter 51 رو حذف کردن 1 فصل کجا بود
دوستان بعد از تموم کردن PROLOGE میره تو حالت لودینگ بعد دیگه نمیره تو مرحله بعد
چی کار کنیم؟
(09-14-2015, 01:53 AM)سبحان اسپایک نوشته است: یعنی من فن پر و پا قرص PC بودم از ارور و مشکل نصب و کوفت و مرض و درد و بلا به ستوه اومدم دیگه به اینجام رسیده پول دستم بیاد سریع میرم یه ps4 میخرم دیگه عمرا PC جدید بخرم (چرا این شرکت ها با PC لج کردن اون از بتمن که مث چی برای PC باگ داشت بعضی بازی ها رو برای PC نمیدن)(مث gta v که مردیم تا گفتن برای PC میدیم بعد از اون هم انقد صبر کردیم و تاخیر دادن که ج. ر خوردیم) :@
دوست عزیز بازی هایی که شما میگیرید کرک شده هستند مسلما اینجوری باید باشن.
بنده خودم GTA V Batman Madmax رو از استور استیم به صورت اوریجینال خریداری کردم و هیچ گونه مشکلی توی نصبشون ندیدم
batman رو که درست کردن و اپدیتش رو هم دادن gta هم که از همون اول مشکلی نداشت فقط anticheat سرور هاش گند بود که اوکی کردن.
metal gear اگه ۸۰$ نبود قطعا اینم میخریدم که انقدر سره ارورر هاش پدرم درنمیومد.
(09-13-2015, 11:48 AM)0157 نوشته است: آقا تو یه سایت خوندم که این بازی به خاطر عجله کونامی یه فصلش کلا از بازی حذف شده فصل 3 از بازی کلا حذف کردن برا انتشار زودتر بازی
به خاطر همین شما اگه بازی رو تموم کنید هیچی از بازی نمیفهمید :@ :@ :@
داداش چه خبره :))
chapter 51 رو حذف کردن 1 فصل کجا بود