09-15-2015, 04:38 AM
(آخرین ویرایش: 09-15-2015, 04:53 AM، توسط Last Warrior.)
آقا، بحث سینمایی! الان گزارش همه رو میفرستم برای مقامات بالا
این بخش سینما+ هم بخش جالبیه و خدا قوت میگم به دوستان تهیه کننده و نویسندهی مطالب.
این فیلم [font=tahoma]Bridge of Spies[/font] هم خیلی میتونه جالب باشه، نقش آفرینی های تام هنکس همیشه جذاب و دیدنی هست.
فیلمهای جابز و Black Mass هم فیلمهایی مورد انتظار هستن، بخصوص فیلم جانی دپ که میتونه برای این بازیگر خوب یه تولد دوباره باشه بعد از چند تا فیلم معمولی که داشته.
در کل اطلاعات خوبی بود
دوستان تهیه کننده و نویسنده همگی موفق باشید
این بخش سینما+ هم بخش جالبیه و خدا قوت میگم به دوستان تهیه کننده و نویسندهی مطالب.
اون قسمتی که نوشتید " [font=tahoma][font=tahoma]کمپانی یونورسال نیز در سال ۲۰۱۲ از «جرمی رنر» در نقش «Bourne» استفاده کرد[/font][/font] " در واقع یه اشتباهی داره که احتمالا شاید در ترجمه و یا ... پیش اومده و اونم اینه که جرمی رنر در فیلم میراث بورن در نقش بورن بازی نکرد بلکه نقش " آرون کراس" رو داشت در فیلم و فقط بعضی جاهای فیلم به بورن یه اشاراتی میشه. این فیلم هم خوش ساخت بود ولی همیشه سایهی سنگین بورن رو روی خودش حس میکرد.
سهگانهی بورن واقعا در ژانر خودشون از بهترینها هستن و من به همه دوستداران اینگونه فیلمها توصیه میکنم این سه گانه رو از دست ندن، هم ازلحاظ اکشن و هم از لحاظ بار معمایی و داستانی و ... جای بحث داره این سه گانه. من خودم توی فیلم The Bourne Supremacy( دومین فیلم از سهگانه) اون سکانس یکی مونده بهآخر رو خیلی دوست دارم . ( اسپویل ) تو اون سکانس بورن سراغ یه دختر میره و به اون میگه که من پدر و مادرتو کشتم، درحالیکه خود دختره هم این مسئله رو نمیدونه و فکر میکنه مادرش پدرشو کشته و بعد خودکشی کرده(باید اون سکانس رو ببینین، واقعا با نوشتن نمیشه اون سکانس فوقالعاده رو توصیف کرد) بعد از اینکه بورن حرفشو میزنه و از خونهی دختره میاد بیرون، بعد دوربین بورن رو نشون میده که لنگان لنگان راه میره ولی کاملا بیننده میفهمه که این داغون شدن نه به خاطر زخمهای جسمانیش بلکه برای اون اعتراف و عذاب روحی هست که داره، درواقع روحش داغون هست. بعدش دوربین از یه نمای دور بورن رو مثل یه لکه سیاه بین سفیدی زمین( برف) نشون میده و بعد میره بالا و آپارتمانهای روبرویی رو نشون میده، انگار میخواد بگه چند تا خونه دیگه میخوای بری و اعتراف کنی تا شاید روحت کمی آرام بشه.
شد نقد فیلم خودمانی!( البته یه سکانسش) ولی دوستان فیلمشو ببینید، زیباست.اورلاندو بلوم برا نقش جیمز باند!؟ به نظرم همون دنیل کریگ خوبه. بعد از کریگ هم به نظرم باید بازیگری باشه که به نقش بیاد و البته اونقدرها هم مشهور نباشه مثل خود کریگ، البته بازیگر خوبی هست ولی قبل از بازی در نقش 007 شاید اونقدرها هم شناخته شده نبود ( البته برای اونایی که کمتر فیلم وسینما رو دنبال میکنن)
این فیلم [font=tahoma]Bridge of Spies[/font] هم خیلی میتونه جالب باشه، نقش آفرینی های تام هنکس همیشه جذاب و دیدنی هست.
فیلمهای جابز و Black Mass هم فیلمهایی مورد انتظار هستن، بخصوص فیلم جانی دپ که میتونه برای این بازیگر خوب یه تولد دوباره باشه بعد از چند تا فیلم معمولی که داشته.
در کل اطلاعات خوبی بود
دوستان تهیه کننده و نویسنده همگی موفق باشید