امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افتخار می‌کنم که یک گیمر هستم…
(09-15-2015, 09:24 PM)saeed aghababaee نوشته است:
(09-15-2015, 08:57 PM)Big Snake نوشته است: فوق العاده بود اقای بابایی..!خسته نباشی برادر S0 (24)

متشکرم داداش. شما لطف دارید.

(09-15-2015, 09:07 PM)Geniuss نوشته است: تمام اين حرفا درست بود ولي كو گوش شنوا؟
والا من همين امروز از مادرم پرسيدم كه به نظر شما اين بازي رو چن نفر ساختن؟(اشاره ميكردم به mgs5)
فرمودن حدود 10 نفر S0 (43)  
كاش پدر و مادراي اين سرزمين بتونن گيم رو درك كنن...
زياد هم تقصير خودشون نيست براي اينكه از هميشه اينطوري بوده
اقا سعيد اين مقاله از عالي هم اونورتر بود 
خسته نباشيد

مرسی از شما و ممنون از لطفتون. 
از نسل پدر مادرهای ما که گشته ولی ما روزی پدر مادر خواهیم شد

(09-15-2015, 09:12 PM)Be the story نوشته است: بر عکس همه شما ها که میگین ما افتخار میکنیم که گیمریم و مقاممون بالاس و خانواده ها درک نمیکنن و .....
باید بگم بهترین کار رو خانواده ها میکنن وقتی میگن بازی نکن شاید شما (حتی خود من تا چند سال پیش میگفتم اینا چی میدونن؟ من کار خودم رو میکنم و دارم درست میرم)
بگین که چرت و پرت میگن.
ولی من میگم که ما در اشتباهیم شاید یک درصد شما هم بگین که من هم اشتباه میکنم ولی ارزو میکنم که برگردم به چند سال پیش و اشتباهاتی که کردم رو جبران کنم و گیمری رو اصلا دنبال نکنم ولی کار از کار گذشته و منم چاره ای ندارم.

من اگر هزار بار هم برگردم باز هم گیمر خواهم بود. چرا نباشم. چرا چیزی رو که بیشترین لت رو توی زندگی بهم میده از خودم بگیرم..
شما توی کل زندگیت همیشه و همیشه ارزو خواهی داشت که برگردی به عقب و جبران کنی. همه همین طوری هستن. هم من و هم شما و هم بقیه. چه گیمر باشی چه نباشی بازم چیزیایی هست که بخوای برگردی عقب جبرانشون کنی. این زندگیه.

خودم عاشق گیمریم ولی وقتی دور ورم رو میبینم میگم که شاید پا به عرصه اشتباهی گذاشتم ولی خب این نظر من بود هر کس نظری داره و نظرش مهم و قابل احترامه .
در کل با دیدن زندگی خودم و خانواده ام و مشکلاتمون میگم که گیمری به درد من و افراد شبیه من نمیخوره (عده کمی وضعیت من رو درک میکنن و اون ها هم همین مشکلات رو دارن و دوست دارم ترکش کنن ولی نمیتونن)
در کل من ادامه میدم تا اخر عمرم هم گیمر میمونم و تا پایان عمرم گیمری و دنیای گیم رو ترک نمیکنم چون وقتی پا به کاری بزارم تا اخرش میرم .
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: افتخار می‌کنم که یک گیمر هستم… - توسط Be the story - 09-15-2015, 10:12 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی برای افتخار For Honor MoeinTN 0 1,586 12-28-2017, 01:08 PM
آخرین ارسال: MoeinTN
  مقاله های 3ریالی| بدبختی های یک گیمر sir x 8 4,061 07-14-2017, 02:32 PM
آخرین ارسال: sir alex
  فلسفه‌بافی می‌کنم پس هستم؛ بازبینی Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Punished Snake 7 2,965 09-15-2016, 02:03 AM
آخرین ارسال: Anárion
  من یک Assassin هستم...کیش من آدمکشیست | برترین عناوین سری Assassin's Creed saeed aghababaee 20 5,500 03-20-2016, 03:48 AM
آخرین ارسال: Moien_fr
  مقاله/چه چیز هایی برای گیمر شدن لازم است؟ Steve McQueen 17 4,205 09-18-2015, 12:54 PM
آخرین ارسال: Cpt. John "Soap" MacTavish

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان