09-15-2015, 10:32 PM
مقاله عالی بود!
ممنون داش سعید گل! :heart:
ببین گیم چیز بدی نیس! اون فرهنگ و طرز فکر مضخرف و کذایی که تو ذهن والدین من و شما جا گرفته بده!
پس فک نکن پا به عرصه اشتباهی گذاشتی! بالاخره هرکس یه علاقه ای داره و شما نباید به خاطر حرف دیگران از علایق واقعیه خودت فاصله بگیری!
من خودم به گیم علاقه فجیعی دارم! گیم علاوه بر اینکه سرگرمم میکنه برام مثل هزارتا مُسَکِن هم عمل میکنه و باعث میشه که ساعاتی ذهنم آرامش پیدا کنه!
من روزی نیست که آرزوی مرگ نکنم! به خاطر هزاران درگیری ذهنی و اجتماعی و 30یا30!
ولی هیچ کس درک نمیکنه اینو! همه معتقدن یه نره خ.ری شدم واسه خودم و بازی کردن برام زشته!
.
.
.
نتیجه: به حرف دیگران اهمیت نده و برو دنبال چیزی که دلت بهت میگه!
ممنون داش سعید گل! :heart:
نقلقول: خودم عاشق گیمریم ولی وقتی دور ورم رو میبینم میگم که شاید پا به عرصه اشتباهی گذاشتم ولی خب این نظر من بود هر کس نظری داره و نظرش مهم و قابل احترامه .
در کل با دیدن زندگی خودم و خانواده ام و مشکلاتمون میگم که گیمری به درد من و افراد شبیه من نمیخوره
ببین گیم چیز بدی نیس! اون فرهنگ و طرز فکر مضخرف و کذایی که تو ذهن والدین من و شما جا گرفته بده!
پس فک نکن پا به عرصه اشتباهی گذاشتی! بالاخره هرکس یه علاقه ای داره و شما نباید به خاطر حرف دیگران از علایق واقعیه خودت فاصله بگیری!
من خودم به گیم علاقه فجیعی دارم! گیم علاوه بر اینکه سرگرمم میکنه برام مثل هزارتا مُسَکِن هم عمل میکنه و باعث میشه که ساعاتی ذهنم آرامش پیدا کنه!
من روزی نیست که آرزوی مرگ نکنم! به خاطر هزاران درگیری ذهنی و اجتماعی و 30یا30!
ولی هیچ کس درک نمیکنه اینو! همه معتقدن یه نره خ.ری شدم واسه خودم و بازی کردن برام زشته!
.
.
.
نتیجه: به حرف دیگران اهمیت نده و برو دنبال چیزی که دلت بهت میگه!