مقاله رو خوندم، راستشُ بگم وسط خوندنش داشتم چرت میزدم!
فقط چند مورد بگم و مرخص شم:
صحنه محنه ها رو بیخیال، سوال اصلی اینه اون بچه 10 ساله اصلاً میفهمه داستان بازی چیه؟
پینوشت: بچه 10 ساله دیگه کودک نیست داره مرد میشه برا خودش... (طرز تفکر مردمان غیور ایرانی!)
اصولا اون کسی که بخواد این چیزا رو از بازیها یاد بگیره، به عنوان یه تخته مخ شناخته خواهد شد! اشتباه برداشت نشه البته منظورم این بود ویکیپدیا، کتابهای جغرافی و... جاهای بهتری برا یاد گرفتن این چیزا هستند. کسی هم که اساسین کرید بازی میکنه عمراً به این چیزا توجه کنه مخصوصاً که اون آدم، یه آدمِ 10 ساله ایرانی هم هست و فقط عشق بپر بپر از رو این ساختمون به روی این یکی رو تو سرش داره، عمراً به این چیزا توجه نمیکنه...
چه لزومی داره که حتماً به دنبال یه نفع و منفعت توی بازی باشیم؟ ای کسانی که بازی میکنید، آیا همین لذتی که از انجام دادن آن میبرید کافی نیست؟
وَسلام، خدافظ
فقط چند مورد بگم و مرخص شم:
نقلقول: افتخار میکنم که یک گیمر هستم…افتخار میکنم که خودم انتخاب کردم گیمر باشم! (جمله سنگینه، برا درک کاملش حتماً باید چند جرعه مرجان و علفیجات زده باشین )
نقلقول: چه فرقی میکند که یک شخص هر روز ۱۵ ساعت بازی رایانهای انجام دهد و یا مثلا مشغول تماشای فیلم باشد یا حتی ۱۵ ساعت از وقت تمام روزهای زندگی خود را کتاب (غیر درسی) بخواندیه سوال: حالا به طور مکرر اون کارا رو کردن به کنار، جداً میشه 15 ساعت بیدار موند؟
نقلقول: متاسفانه برای والدین ما بازی کردن عنوانی مثل GTA با کلی صحنه های نامناسب برای کودکان توسط یک کودک ۱۰ ساله بسیار قشنگ تر و منطقی تر از بازی کردن آن توسط یک فرد مثلا ۲۷ ساله است
صحنه محنه ها رو بیخیال، سوال اصلی اینه اون بچه 10 ساله اصلاً میفهمه داستان بازی چیه؟
پینوشت: بچه 10 ساله دیگه کودک نیست داره مرد میشه برا خودش... (طرز تفکر مردمان غیور ایرانی!)
نقلقول: متاسفانه این مسئله تنها در کشور ما وجود داردالبته ناراحت نباش، تنها نیستیم کشورهای «زئیر»، «لائوس»، «تانزانیا» و ... هم هستن. یه مسئله این وسط وجود داره ولی، بچههای اونا قبل از اینکه خودشون بتونن فکر کنن از گشنگی میمیرن! (بازم جمله سنگین بود، علفه رو بزن دیگه )
نقلقول: به هر حال همه ی ما روزی پدر و مادرخواهیم شد...!!!
نقلقول: واقعا کدام سرگرمی و تفریح است که به ما اجازه دهد تا در غایت تخیل خود غوطه ور شویمبرو چن تا کتاب بخون حاجی...
نقلقول: توسط همین بازی ها با کلی از وقایع مختلف تاریخی آشنا شده ایم. توسط همین بازی ها با فرهنگ و معماری و تاریخ بسیاری از شهرها و کشورهای دنیا در دوره های تاریخی مختلف آشنا شده ایم
اصولا اون کسی که بخواد این چیزا رو از بازیها یاد بگیره، به عنوان یه تخته مخ شناخته خواهد شد! اشتباه برداشت نشه البته منظورم این بود ویکیپدیا، کتابهای جغرافی و... جاهای بهتری برا یاد گرفتن این چیزا هستند. کسی هم که اساسین کرید بازی میکنه عمراً به این چیزا توجه کنه مخصوصاً که اون آدم، یه آدمِ 10 ساله ایرانی هم هست و فقط عشق بپر بپر از رو این ساختمون به روی این یکی رو تو سرش داره، عمراً به این چیزا توجه نمیکنه...
نقلقول: لا اقل کاش زمانی که ما خود در نقش والدین قرار بگیریم تمام این مسائل و لذت هایی را که در این دنیای بی انتها چشیده ایم فراموش نکنیم و فرزاندمان را از آن منع نکنیمنسل ما که یادشون نمیره، مشکل از اون بالا بالاهاس و با این چیزا حل بشو نیست...
نقلقول: بازی های رایانه ای به وضوح ذهن و دید ما را باز می کنند و ما را با مسائلی آشنا می کنند که هرگز نمی توان در جای دیگری جستجو کرد. آیا نباید به بازیباز بودن خود افتخار کنیم؟
چه لزومی داره که حتماً به دنبال یه نفع و منفعت توی بازی باشیم؟ ای کسانی که بازی میکنید، آیا همین لذتی که از انجام دادن آن میبرید کافی نیست؟
وَسلام، خدافظ