(09-21-2015, 03:47 PM)masterpourya نوشته است: برای مثال یک سی پی یوی i3 و گرافیک هم رده ای مثل 750 ti رو اورکلاک کنیم، چقدر تاثیر داره؟
روی مین های h81 هم میشه اورکلاک کرد؟
متاسفانه این چیپ که مورد استفاده شماست اورکلاکینگ بالایی نداره
شما می تونین فقط BCLK رو افزایش بدید( فرکانس مرجع مادربوردتون)
در حال حاضر سیستم شما در حدود BCLK 100 در حال کاره که بهترین حالت این BCLK رو شما بتونین رو 106 تا 107 ببرین
کارت گرافیکتون رو هم شما می تونین با اورکلاک به سادگی به کارت هایی مثل GTX 760 برسونین
نیاز به توضیح کاملتری بود برند و سری قطعاتتون رو اینجا پست بدید تا بهتر راهنماییتون کنم
.gif)
.gif)
(09-21-2015, 03:54 PM)fredmehdi نوشته است: اور کلاک سی پی یو اینتل تاثیر خاصی توی بازی نداره.فوقش 8 فریم ولی ای ام دی تا 40 فریم تغییر ایجاد میکنه.
گرافیک هم از 5 فریم داریم تا 25 فریم.اورکلاک گرافیک موقعی تاثیر داره که ولتاژ بدی که خیلی ریسکیه.
پیشنهادم اینه که اینتل داران مطمئن بشن حالت توربوی سی پی یوشون فعاله.
با این نظرتون تقریباً مخالفم
اورکلاک به معنای سوزوندن نیست!
ولتاژ دادن معقول و استفاده از یه کولینگ مناسب علاوه بر بالابردن راندمان سیستم منجر به پایداری بیشتر قطعه میشه
(09-21-2015, 04:04 PM)HamidR02 نوشته است: آقا من بتمن رو با این سیستم جوری ک میخواستم نتونستم اجرا کنم اور کلاک ب درد میخوره
MSI Z170 TIT
RAM 16
GTX 980
Cpu I7
4 کی میخواستم 30 فریم اما 25 میداد
لطفاً اول یه مشخصات کامل از کولینگ گرفته تا وندور و فرکانس و تایمینگ رم به بنده بدید تا کامل بگم چی رو چند بذارین
ایشالا که تو 4K نتیجه مطلوبتون حاصل میشه
I'm not a gamer,I'm an Overclocker