اول میخواستم یه چیز قلمبه سلمبه بنویسم بعد به خودم اومدم دیدم این چیزایی که نوشتم نه به قد من میخوره نه به نصفش عمل کردم
ولی به هر حال باید گفتنی ها رو گفت.
دوستای عزیز... بروبچ گل گیمفا... همون طور که آقا امیر گفتن، اینجا همه ش مجازیه. نمیخوام تصور ذهنیتون رو خراب کنم. دنیای مجازی هم هر چقدر الکی باشه واسه خودش یه دنیاس و خیلی از ما بخش زیادی از زمانمون رو واسه ش میذاریم.
به نظر مهم ترین چیزی که باید بهش توجه داشته باشید، مسئله ی اولویت بندیه. این جمله رو یه بار یه جا نوشتم دیدم خیلی هم تابلو نیستا!
.gif)
دوستای عزیز... بروبچ گل گیمفا... همون طور که آقا امیر گفتن، اینجا همه ش مجازیه. نمیخوام تصور ذهنیتون رو خراب کنم. دنیای مجازی هم هر چقدر الکی باشه واسه خودش یه دنیاس و خیلی از ما بخش زیادی از زمانمون رو واسه ش میذاریم.
به نظر مهم ترین چیزی که باید بهش توجه داشته باشید، مسئله ی اولویت بندیه. این جمله رو یه بار یه جا نوشتم دیدم خیلی هم تابلو نیستا!
بعد از یه کنکور یا امتحان خوب، بازی های خوبی در انتظارته. ولی بعد از کلی بازی خوب احتمالا کنکور یا امتحان خوبی در انتظارت نیست.
پس بروبچ واسه آینده خودتون هم که شده، سعی کنید دو قدم جلوتر رو هم نگاه کنید و بعد تصمیم بگیرید. ممکنه یه سری هاتون بگید باو این نفسش از جای گرم بلند میشه... کیف و حالش رو کرده حالا داره عین
ما رو نصیحت میکنه... ولی نه... منم مثل شما و در شرایط شما (حتی بدتر!) بودم و به این نتیجه رسیدم که بهتره یه سری مسائل رو به بازی و دنیای مجازی ترجیح بدم.

میدونی چه حسی داره وقتی آهنگ Ladies of the woods رو بشنوی و گرالت رو سوار Roach ببینی ولی دستت به دکمه ی W نرسه؟؟؟
میدونی چه حسی داره وقتی اولین تریلر 60 فریم GTA V رو ببینی ولی بازی به دستت نرسه؟؟؟
میدونی چه حسی داره وقتی تو فلان خبر یه بحث راه میوفته و تو یه جواب دندون شکن داری ولی نمیتونی چیزی بنویسی ؟؟؟
یه سال نیای سایت ؟؟؟ مگه میشه؟! (این یه مورد نشد
امیر محمد میدونه قضیه چیه
ولی لو نمیده ها
)
.gif)
.gif)
.gif)
پس آره! منم یه چیزایی میدونم و یه رنجایی کشیدم! ولی بروبچ! هیچ، هیچ و باز هم هیچ لذتی به اندازه ی وقتی نمیشه که بعد از درس و با خیال راحت روی گزینه ی New Game کلیک میکنی... هیچ چیز تو سرت نیست به جز اصوات بازی... دیگه اون فکر لعنتی که میگه: "اوه اوه فردا رو بگو... فلان امتحان و ..." تو سرت نیست... دیگه هیشکی نی بگه بچه بشین سر درست
.gif)
کوتاه کنم (نه بابا
10 خط نوشته تازه میگه کوتاه کنم
)
.gif)
.gif)
اول آینده واقعی
بعد حال مجازی (ایهام تناسب داشت :D )
این حرف رو از من داشته باشید. مطمئن باشید ضرر نمیکنید.
به امید موفقیت همه ی شما
![[تصویر: j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg]](http://uupload.ir/files/j7hb_59873-true-detective-cohle-quotes.jpg)