09-24-2015, 03:13 PM
(09-24-2015, 03:10 PM)Trevor Morris نوشته است:(09-24-2015, 03:00 PM)Amir H.S نوشته است:(09-24-2015, 02:41 PM)Trevor Morris نوشته است:(09-24-2015, 12:13 PM)Jon Snow نوشته است:(09-24-2015, 11:02 AM)Trevor Morris نوشته است: شما میگی نمیتونم دل بکنم
اوشون میگه اوقات فراغت
اما اگه می خوای واقعا رستگاری واقعی که من مورد نظرم هست را تجربه کنی
حتی یه ثانیه هم نباید بری سراغش
اگه تا به حال این کار را انجام ندادی بزار اثارش رابگم
ابازی رایانهدای موجب خسته شدن شدید مغز و درگیر شدن حتی در مدت کوتاه میشه که باعث میشه یا حوصله برای درس نداشته باشی یا خوب درس را یاد نگیری
ازی رایانه ای خشن موجب تاثیر روی ضمیر ناخود اگاه شما میشه و روی طرز رفتار و برخورد شما تاثیر بسیار شدید و بدی داره
دوری از بازی رایانه ای موجب افزایش بازده یادگیری٫خوش رو شدن و بهبود ارتباطات اجتماعی فرد میشه
اگه نمی تونی دور بازی را خط بکشی باید بگم که متاسفانه شما خودتون را خیلی وابسته کردید و الان معتاد گیم شده اید.با عرض معذرت.
این افراطه! تو مگه پیامبر خدا رو قبول نداری؟؟؟ اصا مگه خدا رو قبول نداری؟؟؟ اگه داری اون میگه افراط در هرچیزی بده حتی عبادت!
بعد دوستان راس میگن انگار زیاد با تلویزیون ایران سر و کار داری!
تو تا حالا درباره فواید گیم تحقیق کردی؟؟؟؟میدونستی فوایدش از معایبش خیلی بیشتره؟؟؟؟
بعد الان میخوام دونه به دونه این مواردی که گفتی بازش کنم!
1-اگه به نظرت همه افراد اینجوری میشن پس چرا فیلم میبینی یا کتاب رمان جذاب میخونی؟؟؟؟ اصا چرا سراغ هرچیز لذت بخشی که سرگرمت کنه میری؟
2-این بستگی فوق العاده شدیدی نسبت به محیط و خلقیات و شرایط زندگی فردا داره! بله ممکنه رو ذهن بعضی افراد تاثیر بذاره ولی قطعا در ایران تعداد این افراد کمتر از اوناییه که تاثیر نداشته!میدونستی خشونت باعث آرام شدن یه فرد افسرده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ و مطمئن باش تو ایران اکثر مردم به نوعی افسردن! گروهی به زور به خودشونو اطرافیانشون تلقین میکنن که نیستن ولی هستن!
گروهی مثل من از تلقین و بستن چشم و گوش نسبت به اطرافشون متنفرن و عاری از اینکه بگن افسرده ان ندارن!
3- تنها پاسخی که میتونم به این حرفت بدم =
4- این حرفت دقیقا مثل این میمونه = اگه نمی تونی دور با خانواده بودن را خط بکشی باید بگم که متاسفانه شما خودتون را خیلی وابسته کردید و الان معتاد با خانواده بودن شده اید.با عرض معذرت.
این درسته که آدم اگه با خانوادش باشه و وقت بگذرونه خیلی خوبه ولی بازم بیش از حدش افراطه و ضرر هایی رو به همراه داره درست مثل گیم!
مثال آخرت کاملاً با چیزی که گفتم فرق داره و غلط هست.
اعتیاد به بازی های رایانه ای چیزی هست که وجود داره و تایید شده هم هست اما چیزی به اسم اعتیاد به خانواده وجود ندارد.در کنار خانواده بودن امری طبیعی است که هر فردی حتی افراد مسن باید آن را رعایت کنند و دلیل آن نیز ذات فطری و درونی انسان است.انسان موجودی اجتماعی است و در صورتی که با دیگران همنشین نشود دچار افسردگی و ناراحتی های روحی می گردد.پس برای جلوگیری از این موارد و رفع برخی از نیاز ها هم چون نیاز به محبت و ... بایستی در کنار خانواده قرار بگیرد.اما شما دلیلی برای این که خودت را به گیم وبسته کنی نداری.داری؟واقعاً دلیلی برای وابستگی به گیم هست؟نه خواهش می کنم بدون تعصب جواب بده.دلیلی هست که بخوای برای انجامش یا نیازی هست که برای رفعش بخوای ساعت ها گیم بازی کنی و خودت را بهش وابسته کنی؟
بعدش هم دوست عزیز شما لطفاً مضرات بازی های رایانه ای و وابستگی به آن را بخوان.بعدش خودت نتیجه گیری کن که آیا ارزش دارد برای فواید اندک بازی های رایانه ای خودت را گرفتار چنین مضرات و معایب سهمگینی کنی؟خودت قضاوت کن.
بازی رایانه ای موجب کاهش خطر ابتلا به الزایمر می شود اما در ازای این فایده ای که دارد یک ضرر هم دارد.وابستگی به بازی رایانه ای فرد را از نظر اجتماعی بسیار ضعیف می کند.واقعیتی که خیلی از گیمر ها آن را انکار می کنند.دانشمندان ثابت کرده اند که می توان با کمک برخی از بازی های رایانه ای خاص بیماری تنبلی چشم را درمان کرد.این در حالی است که بازی های رایانه ای عامل اصلی خشک شدن قرنیه چشم،پلک نزدن در طولانی مدت و هم چنین ضعیف شدن چشم هستند.در برخی از موارد نیز بازی موجب عصبی شدن فرد به مقدار زیاد و غیر قابل کنترل شدن می شود.لطفاً انکار نکن.همه این ها اثبات شده هستند و نظر شخصی بنده نیستند.
الان واست یه سوال پیش میاد که خب خودمان را با چی سرگرم کنیم؟دانشمندان ثابت کرده اند که خواندن رمان یا کتاب های داستان بلند که شخصیت های زیادی دارند باعث فعالیت مغز و افزایش کارایی قوه تخیل و تصمیم گیری در مغز فرد می شود که بسیار مفید است.هم چنین خواندن کتاب موجب فعالیت نورون های مغز و تکثیر غیر قابل باور سلول های مرکز حافظه می شود که نتیجه آن کاهش ابتلا به آلزایمر و در نهایت افزایش حافظه شخص است.میدونستی که ورزش کردن چقدر باعث شادابی بدن میشه؟تحقیقات نشون دادهخ ورزش باعث گردش خون بهتر و شادابی سلول های پوست و مو میشه که نتیجه اش شادب و سالم ماندن بدن هست.
تو کوم این ها را تو گیم پیدا می کنی؟
من نمی تونم نظر شخصی کسی را عوش کنم و به نظر همه شما عزیزان احترام می گذارم اما یک دقیقه تعصب،فن بازی و ... را کنار بگذراید.حالا خوب فکر کنید و به سوال های زیر جواب بدهید.
تا الان چند ساعت از عمرتان را پای کنسول یا PC به بازی کردن مشغول بوده اید؟
تا کنون چند بار با MISSION FAILED یا YOU DIED مواجه شده اید؟
چند بار مراحل را با موفقیت تمام کرده اید؟
آیا سودی برایتان داشته است؟
آیا چیزی نصیبتاتن شده است؟
آیا پس از 10 میلیون ساعت بازی کردن چیزی جز از "پای اون گیم بلند شو" شنیده اید و یا تحویلتان داده اند؟
در ضمن من تا به حال این که خشونت فرد افسرده را آرام می کند را نشنیده بودم.لطفاً یک منبعی یا چیزی به من معفی کنید.خب اگر این واقعیت داشته باشد پس همه افسرده ها باید در دنیای واقعی خشن باشند و توی ایران باید همه افراد با خشونت با هم رفتار کنند اما اصلاً این طور نیست.
من برای حرف هایی که زدم مدرک دارم.(از این جا به بعد نظر شخصی بنده هست)
لذت یک دقیقه دوچرخه سواری = تا آخر عمر بازی رایانه ای کردن
از ارسال دیدگاه توهین آمیز هم خودداری کنید.
افراط در هر چیزی بده مگه من منکرش شدم
جان من بگو اینا رو از کجا کپی کردی؟
یعنی واقعا فک می کنی که ما هیچکدوم یک دقیقه دوچرخه سواری نکردیم که رفتیم سمت گیم؟
فکر می کنم متوجه نشدید منظور من را
کل اون جملات روی هم یک نتیجه اخلاقی را منتقل می کنند
"با آغاز فصل مدرسه گیم را موقتاً کنار بگذارید زیرا موجب وابستگی شما به آن خواهد شد که نتیجه ای جز گند زدن در امتحانات نخوهد داشت"
مطلب هم خودم نوشته بودم و کپی نیست
فک می کنم شما منظور من رو متوجه نشدی
من منظورم این نبود
نوشتی یک دقیقه دوچرخه سواری=تا آخر عمر بازی کردن
یعنی این همه آدم یا دوچرخه سواری نکردن یا مغزشون معیوبه که رفتن سمت گیم