امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
این داستان یک حماسه است | نقد و بررسی عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
فوق العاده بود محمد حسین جان
به نظر من من که مثل همیشه مقاله خیلی عالی بود. من که در تمام مدت با اشتیاق میخوندمش و ازش لذت میبردم.
در رابطه با بازی هم به نظر من با این که گیمپلی بازی بسیار فوق العاده هست و نمیشه بهش ایرادی خاصی وارد کرد (البته به نظرم بعضی وقتا ممکنه حس تکراری بودن مراحل به مخاطب دست بده، اما خب بازم انجام دادنشون لذت بخشه)، مخصوصا با آزادی فوق العاده زیادی که توی همه زمینه ها از انتخاب و شخصی سازی سلاح ها و نحوه استفاده ازشون توی بازی گرفته تا استراتژی های کلی شما درباره این که چگونه ماموریت رو انجام بدین و اون رو به پایان برسونین. اما خب به نظر من داستان بازی میتونست خیلی بهتر باشه و به شخصه برای من اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتم. یکی از دلایل همین موضوع هم که توی نقدت بهش اشاره کردی و گفتی میتونه روند داستان رو خسته کننده کنه  کم شدن کات سین ها هست. به نظرم کوجیما نباید این قدر از نوار های صوتی توی بازی استفاده میکرد و اگه از همونا کات سین میساخت و از موضوعاتشون توی کات سین ها بهره میبرد، داستان بازی خیلی بهتر میشد. جهان آزاد شدن بازی و همین آزادی های فوق العاده زیادی که توی بازی به بازیکن داده میشه هم میشه گفت که آن چنان بی تقصیر نبوده و کاملا معلومه که کوجیما میخواسته بازی رو طوری بسازه که افراد جدیدی که نسخه های قبلی رو هم بازی نکردن با بازی کردنش و تجربه گیمپلی بازی ازش لذت ببرن.
چپتر یک بازی خوب بود، اما خب به نظرم چپتر دو زیادی کش داده شده بود، البته شاید هم زیادی کش داده نشده بود و دلیل این که آن چنان خوب و جذاب نبود میتونه کوتاه تر شدن اون نسبت به چیزی که از همون اول براش برنامه ریزی شده بود باشه. حالا دیگه مقصر اصلی توی موضوعات این شکلی کوجیما باشه یا نباشه، بازم به نظر من یه ایراد محسوب میشه چون این نسخه ای که اشکالات این شکلی رو داره همون نسخه ای هست که در دست مخاطب ها هستش و داره توسط اون ها تجربه میشه. 
پایان های بازی هم به نظرم جالب نبودن و میتونستن خیلی بهتر باشن، مخصوصا پایان اصلی بازی که توش خیلی چیزا مشخص و به نوعی توش از بزرگ ترین سورپرایز بازی پرده بردای میشه میتونست بهتر از چیزی که هست باشه، یا اصن میشه گفت که بازی نیازی به چنین سورپرایز بزرگی هم نداشت و کوجیما میتونست داستان رو طوری بنویسه که کار بدون اون هم پیش بره و بدون اون هم توضیحاتی در رابطه با مسائل حل نشده توی نسخه های قبلی باشه.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: این داستان یک حماسه است | نقد و بررسی عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - توسط Blue Sun - 09-26-2015, 02:08 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک جامع اسپویل داستان بازی های ویدیویی Devil Prince 107 52,587 03-06-2025, 01:05 AM
آخرین ارسال: Baradnia
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,288 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,341 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,422 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 9,664 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان