10-02-2015, 01:22 PM
(آخرین ویرایش: 10-02-2015, 01:41 PM، توسط Mohammad Reza Sahraee.)
(10-02-2015, 01:02 PM)مجید نصر نوشته است: سلام خدمت محمد رضا عزیز
مقاله ی بسیار ارزشمند و عالی ای بود. از خوندنش خیلی لذت بردم و اطلاعات خیلی خوبی رو در مورد نسخه ی ریمسر شده این بازی به کسایی که اطلاعی از این نسخه نداشتند منتقل کردی.
همان جور که توی مقاله اشاره کردی یک از روی اعصاب ترین قضیه توی سری انچارتد مخصوص به نسخه ی یک و سیستم تیر اندازی اون بود و خودم هم وقتی داشتم بازی می کردم به این مشکل برخورد کردم ولی با این وجود هیچ چیزی از ارزش و زیبایی این بازی کم نکرد. به شخصه از تجربه ی نسخه یک این بازی بسیار لذت بردم و مشتاقانه منتظرم که یک PS4 بگیرم و این رو هم دوباره بازی کنم.
ممنون بابت مقاله ی بسیار عالی
اولا بسیار خوشحال شدم که این مقاله تونست نظر شما رو جلب کنه مجید جان
خوشبختانه یکی از مواردی که به شدت روش تمرکز شده سیستم کنترل بازیه که به خصوص در قسمت اول کلا دستخوش تغییر شده حتی سیستم پرتاب نارنجک نسبت به اون فاجعه ای که تو ps3 بود کاملا تغییر کرده
ممنون
(10-02-2015, 01:13 PM)Dead Soldier نوشته است: اولا که خسته نباشید میگم به نویسنده عزیز ...
چند وقت بود که دنبال یک همچین مقاله ای میگشتم .
این کالکشن برای کسایی مثل من که نتونستند این فرانچایز رو تجربه کنند در نسل قبل بسیار عالیه ...
مطمئنا تجربه ی خیلی جالب و یک نوع استارت واسه نسخه 4 ام بازی میشه .
ممنون بابت مقاله خوبتون .
ممنون آرین جان
خوشحال شدم که این مقاله تونست نظر شما را جلب کنه
والله با این که تو نسل قبل ps3 داشتم تنها تونستم قسمت 2 رو بازی کنم و این کالکشن خیلی برای افرادی از جمله من و شما که تجربه خوبی از این بازی تو نسل قبل نداشتن میتونه مفید باشه
تشکر میکنم بابت نظر مفیدتون
سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم ميكند: ابزار و دشمن.
يعني فقط يك طبقه را ميشناسند و آن هم دشمن است.