10-09-2015, 11:20 AM
اخ اخ من یکی از گیمر هایی بودم که از مهر سال پیش درگیر خرید این بودم که ps4 یا pc عید 94 هم رفتم که 4 بخرم و نخریدم و قرار شد دیگه pc برادرم که یک کارت گرافیک کم داشت تا غول بشه رو وردارم تا اینکه وقتی اخرین امتحانم رو دادم قرار بود با دوستم crious-gamer بریم pc gamer شیم که شب یهو پیغام اومد دارم ویچر بازی میکنم؟!منم گفتم به این سرعت کامپیوتر بستی؟ گفت ps4 خریدم منم گفتم تنهایی حال نمیده pc و از طرفی دیگه تا بعضی از بازی ها کرک شه طول میکشه که بالاخره 5 تیر 15 روز قبل تولدم بعد 6 ماه وارد نسل هشت شدم و تونستم با دو شاهکار tlou--batman شروع کنم ولی همچنان لید پلتفرم من pc هست
قبلشم که x360 داشتم که وقتی 9 سالم بود خریدم و تا سال پیش هنوز برچسباشم روش بود ولی خوب حسابی بهم تو نسل هشت 360 ضرر رسوند و مجبورم کرد کلی پول برا انحصاری بدم ای کاش اونموقع اطلاعاتم بالا بود میفهمیدم چی خوبه چی بده(اصلا هنوز فکر میکردم پول بازی های تری 50 هزار تومنه)
قبلشم که x360 داشتم که وقتی 9 سالم بود خریدم و تا سال پیش هنوز برچسباشم روش بود ولی خوب حسابی بهم تو نسل هشت 360 ضرر رسوند و مجبورم کرد کلی پول برا انحصاری بدم ای کاش اونموقع اطلاعاتم بالا بود میفهمیدم چی خوبه چی بده(اصلا هنوز فکر میکردم پول بازی های تری 50 هزار تومنه)