امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برای گیمران بالای 20 سال - 20Up Community
(10-11-2015, 04:28 PM)farbodkain نوشته است: ببین دوست عزیز

مورد اول

نقل‌قول: "افراد هرچی سنشون بالاتر می ره بیشتر غد و غیر منطقی میشن. و فکر می کنن که بهترین و عاقل ترین و بی اشتباه ترین افراد جهانن  و امکان نداره هیچ گونه اشتباهی ازشون سر بزنه (توهین نباشه ، اما احساس می کنم که شما هم جزو همین دسته ای )"

هیچ ارتباطی به سن و سال نداره ، بلکه به شخصیت اون فرد بر می گرده ، داخل محیط آنلاین ایرانی گیمر های کم سن و سال خیلی زیاد تر از گیمرهای سن بالا هستند به همین  دلیل هست که  شما با تعداد کمی از این افراد برخورد داشتی و این دلیل نمیشه که ذهنیت کلی خودت را براساس رفتار تعداد کمی از این گیمر ها بزارین.اینگونه رفتار ها در تمام محیط های وجود داره.

اتفاقا کاملا  به سن بستگی داره
همونطور که گفتم افراد بددهن تا چیزی بهشون بگی سریع بهت فوهش میدن. اما افراد دیگه خیلی راحت اصلا شما رو نمی بینن! کلا نه جواب می دن نه توجه می کنن بهت

مثال می زنم
داشتم wow بازی می کردم
توی اینس end time  بودم. من خودم هیلر بودم.
باس اخر این اینس روی زمین اتیش می اندازه و اگر روش برای چند ثانیه وایستین توی چند ثانیه می می رین.
اما tank ما رفته بود وسط اتیش. تو چند ثانیه هم مورد. بعد (توی ts) به من میگه وقتی هیلری بلد نیستی برای چی میایی تو بازی ؟ منم جوابش رو دادم. 10 دقیقه من و 3 دیگه منتظر بودیم جواب بده. اخر بهش پیام دادم .
دیدم منو ignor کرده.

طرف اصلا خودش رو ایزیت نکرد. خیلی راحت رفت.
درسته که شخصیت مهمه. اما همچین کاری رو شما از یک ادم 15 ساله نمی بینین. فقط افراد 20 به بالا اینقدر مقرور هستن

به علاوه
من چون معمولا اورجینال بازی می کنم . بیشتر مواقع با افراد مسن رو به رو می شم. نصف افراد کم سن و سال نمی دونن بازی اورجینال فرقش با کرکی چیه . اگر هم بدونن معمولا علاقه ای به هزینه ندارن و دنبال کرک انلاین هستن.
Evil Always Find a Way 
.
[تصویر:  lcrm3sb41tlrjlr98p.jpg]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: برای گیمران بالای 20 سال - 20Up Community - توسط بازی_خور - 10-11-2015, 04:54 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود نرم افزار PS4 Remote Play برای PC و Mac IMJUSTAMIR 11 16,919 05-16-2020, 02:22 AM
آخرین ارسال: kiaplaysgamr
  مشاوره برای خرید PS4 arshiasaberi 554 149,090 04-28-2020, 06:40 PM
آخرین ارسال: ahanfrosh
  دریافت انواع بازی های اورجینال رایگان برای playstation و Xbox و pc bathayi 0 1,885 12-15-2019, 06:58 PM
آخرین ارسال: bathayi
  مبدل موس و کیبورد برای ps4 amink69 2 2,509 12-02-2017, 06:02 PM
آخرین ارسال: AmirAlpha
  رای دادن برای اضافه شدن زبان فارسی به ps4 A.Rajabi 1 2,242 08-19-2017, 09:08 PM
آخرین ارسال: A.Rajabi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان