امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ورزش از نگاهی دیگر| معرفی و آشنایی با Esport (قسمت اول)
مقاله جالبی بود
ولی اسم ورزش که میاد آدم بیشتر یاد فعالیت بدنی میوفته، تو اینجور مسابقات هم البته یه فعالیتی هست، بخصوص از مچ دست تا نوک انگشتان! S0 (2)
به این بخش ESWC که رسیدم، رفتم و کشورهای مدال‌دار در این مسابقات رو در سال 2014 یه نگاهی انداختم. ایران با تک مدال طلای نوید قادری رتبه‌ 20 رو داره و بالاتر از انگلستان( با 2 نقره و 2 برنز) و چند تا کشور دیگست. جماعت گیمر فکر کنم با دیدن اون تک مدال هم خوشحال باشن و بگن بالاخره اسم ایران هم هست، ولی غیر گیمرها چی میگن یا اصلا اهمیتی براشون داره، حتی اونایی که سردمدار گیم ایران هستند( از لحاظ اجرایی). نمیدونم تشکری، قدردانی چیزی شده از نوید قادری یا نه؟ در هر حال . . .  موانع و مشکلات در تمام بخش‌های گیم ایران هست دیگه این بخش بماند.
اینی که میگم فقط در مورد این مسابقات در ایران نیست بلکه در مورد کلیت گیم ایران: به نظرم گیم و صنعت  اون حتی توسط دست‌اندرکاران اجراییش در کشور ما جدی گرفته نمیشه. یبار یه برنامه در مورد سینما صحبت میشد، یکی از حاضران یه مطلبی گفت که واقعا دردناک بود، اینکه در دوره‌ای عده‌ای از مسئولان کلیت سینما رو یه پدیده‌ی فاسد میدونستن! امیدوارم چنین نگاهی در بین مسئولان گیمی یا بالادستی‌هاشون نباشه، مثلا گیم رو یه پدیده‌ی بی‌ارزش، بی فایده و ... بدونن. اینجا منظورم از گیم فقط بازی کردن اون نیست بلکه منظورم از نگاه هنری و صنعتی به اون هست. چه استفاده‌هایی که میشه از لحاظ تاثیرگذاری( روی قشر عمده ای از مردم، بخصوص جوان) و هم از لحاظ تجاری و حتی اشتغال‌زایی و ایجاد تفریح سالم و  ... از گیم کرد. بعضی اوقات فکر میکنم کم کاری میشه در این زمینه‌ها، یعنی بجای پشتکار در گسترش این هنر صنعت و افزایش اعتبار اون و جذب بودجه و ...  مثلا در جمع آوری بازی‌های فلان پشتکار دارن. نگاه ها بیشتر حفاظت در مقابل گیم هست تا گسترش و ارتقای اون در تمام زمینه‌ها در کشور( البته امیدوارم که اینطوری نباشه) همین دیروز بود فکر کنم دوباره یه برنامه دیدم شبکه خبر که به زیان‌های بازیهای رایانه‌ای می‌پرداخت، یکی نیست بگه یه برنامه هم بذارین که به فایدش بپردازه یا راه‌های ارتقای هنری و صنعتی این عرصه رو بررسی کنه( نمیدونم شاید بوده ولی کو نتایجش)  . . . حرف که زیاده، ولی تا نگاه‌ها عوض نشه، چیزی عوض شدنی نیست.
ممنون میثم جان بابت مقاله
[تصویر:  Last_Warrior.png]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ورزش از نگاهی دیگر| معرفی و آشنایی با Esport (قسمت اول) - توسط Last Warrior - 10-12-2015, 03:36 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  به جزیره خوش آمدید! جمعیت ۱۰۰ نفر | نگاهی به روند فراگیر شدن سبک بتل رویال White Beard 1 2,260 05-17-2023, 12:49 AM
آخرین ارسال: Ali Gudarzi
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 9,328 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  [مقاله] هیولاها دیگر زیر تخت نیستند… | نقد و بررسی بازی Sea of Solitude White Beard 0 1,445 08-25-2019, 11:05 PM
آخرین ارسال: White Beard
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,652 08-24-2019, 11:03 PM
آخرین ارسال: White Beard
  مسترچیف، قهرمانی برای تمام بشریت… | نگاهی کامل به زندگینامه Master Chief قسمت 2 yazdandoost 0 1,418 08-21-2019, 10:47 AM
آخرین ارسال: yazdandoost

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان