10-12-2015, 04:06 AM
(آخرین ویرایش: 10-14-2015, 05:12 AM، توسط Last Warrior.)
ممنون از شما بابت مقاله
مقالهی خوبی بود. جوکر از شخصیتها و بدمن های تأثیر گذار هست. اسم جوکر همیشه منو یاد هیث لجر فقید و اون بازی به یادماندنیش در شوالیهی تاریکی میندازه.
به نظر من وقتی صحبت از شخصیت شناسی میشه اونم در مورد جوکر، میشد که مقاله کمی تحلیلیتر نوشته بشه، البته این مقاله هم خوب نوشته شده.
موفق باشید
مقالهی خوبی بود. جوکر از شخصیتها و بدمن های تأثیر گذار هست. اسم جوکر همیشه منو یاد هیث لجر فقید و اون بازی به یادماندنیش در شوالیهی تاریکی میندازه.
به نظر من وقتی صحبت از شخصیت شناسی میشه اونم در مورد جوکر، میشد که مقاله کمی تحلیلیتر نوشته بشه، البته این مقاله هم خوب نوشته شده.
به نظر من مقاله هایی مثل بیوگرافی، زندگینامه و بخصوص شخصیت شناسی و مواردی از این قبیل از مقالههایی هست که گاهی حتی از نقد نویسی هم کارش بیشتره و تلاش و تحقیق بیشتری رو میطلبه( البته اگه بخوایم مقاله کاملی ارائه بدیم). در مقالهی اینچنینی میشد علاوه بر معرفی مقدماتی و بیان چند داستان و اتفاقاتی که برای شخصیت مورد نظر رخ داده، کندوکاوی هم در چگونگی شحصیت انجام داد، یعنی به تحلیل چرایی رفتار اون، اهمیت اون در داستان، بازخوردهای بیرونی شخصیت و خیلی مسائل دیگه هم پرداخت. در ضمن جا داشت که کمی هم در مورد شخصیت جوکر در بازیها هم بیشتر مینوشتیدیا بهتره بگم نگاه گیمی رو اولویت قرار میدادید.
در کل در مورد جوکر و شخصیت اون میشه مقاله های مختلفی هم به صورت کلی هم به صورت اختصاصی در زمینه سینما و ... نوشت.موفق باشید