10-12-2015, 04:33 PM
آقای Nolan North، صداگذار شخصیت Nathan Drake در بازی محبوب Uncharted بهتازگی مصاحبهای انجام داده و در آن صحبتهایی راجع به ایده فیلم Uncharted و چگونگی استقبال از آن انجام داده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
منبع: vg247
به گفته Nolan North، فیلم Uncharted دونمای خوبی ندارد.
نقلقول:طرفداران Uncharted علاقهای به ساخت یک فیلم از این فرانچایز ندارند، بنابراین مهم نیست که ستاره این فیلم چهکسی باشد. من فکر میکنم طرفداران Uncharted آنقدر از نظر احساسی به شخصیت Nathan Drake وابسته هستند که برایشان سخت است که شخص دیگری را بهجای او ببینند. حتی من، طرفداران صدای من را به عنوان شخصیت محبوبشان دوست دارند اما معلوم نیست که آیا میتوانند چهره مرا به عنوان Nathan Drake بپذیرند یا نه.
آقای North همچنین اشاره کرد که هرچند فیلمهایی اینچنینی نظیر Hitman از نظر مالی، امکان پذیر باشند هیچوقت جای بازی را نخواهند گرفت. او همچنین به فیلمهای Resident Evil اشره کرد.
فیلم Uncharted سالها است که در دست ساخت است و در این مدت، کارگردانان و نویسندگان و استعدادهایی برای این فیلم انتخاب شدهاند. آخرین خبری که از فیلم Uncharted داریم این است که در سال ۲۰۱۷ منتشر خواهد شد اما مطمئن نیستیم.
نکته جالبی که آقای North به آن اشاره کرد این بود که تجربه بازیهای Uncharted به اندازه کافی سینمایی است و شاید بهخاطر همین است که طرفداران، خیلی به ساخت فیلم Unchrted علاقه ندارند.منبع: vg247
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#