امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش کامل کار با نرم افزار اورکلاک و بهینه سازی ASUS GPU Tweak II
(10-21-2015, 01:49 PM)leonpeyman نوشته است: دوست عزیز تا انجایی که من می دونم این نرم افزار فقط مال asus هست و هیچ برندی دیگری نمی تواند استفاده کند به عنوان مثال من یک گرافیک برند گیگابایت داشته باشم نمی تونم از این نرم افزار استفاده کنم و فقط با گرافیک برند asus می توانم از این برنامه استفاده کنم.هر شرکتی نرم افزار مخصوص خودشا برای اورکلاک داره.

(10-21-2015, 02:36 PM)leonpeyman نوشته است:
(10-21-2015, 02:12 PM)مجید نصر نوشته است:
(10-21-2015, 01:49 PM)leonpeyman نوشته است: دوست عزیز تا انجایی که من می دونم این نرم افزار فقط مال asus هست و هیچ برندی دیگری نمی تواند استفاده کند به عنوان مثال من یک گرافیک برند گیگابایت داشته باشم نمی تونم از این نرم افزار استفاده کنم و فقط با گرافیک برند asus می توانم از این برنامه استفاده کنم.هر شرکتی نرم افزار مخصوص خودشا برای اورکلاک داره.
من با این نظرتون مخالف هستم. مثلا نرم افزار MSI After Burner خب همون جور که از اسمش معلومه مال شرکت MSI هست ولی خیلی ها حتی از برند های دیگه از این نرم افزار استفاده می کنند. خیلی از شرکت ها مثل همین گیگا چنین نرم افزار هایی ندارند و یا من تا حالا ندیدم یا شاید هم اشتباه کنم. حتی اگر هم وجود داشته باشه به معروفیت این نرم افزار های شرکت ASUS و MSI نیست. من خودم شخصا اولین بار بود دیدم که EVGA هم چنین نرم افزاری داره و فکر کنم دلیل این امر هم معروف نبودن این نرم افزار و یا اگر هم معروف باشه امکانات کافی رو در اختیار کاربر ها قرار نمیده. به نظر من شما این نرم افزار رو دانلود و روی کارت گرافیک خودتون امتحان کنید ضرری نداره و امتحانش هم مجانیه و اگه نمی خواید این کار رو انجام بدید صبر کنید تا شروع کننده ی تاپیک در مورد این قضیه پاسخ گو باشه.
خوب می دونم ولی من داشتم امتحان کردم نمیشه ولی شاید این نسخه جدید بشه.دوست عزیز من خودم گرافیک asus هست

این نرم افزار با همه برندها سازگاره، منتهی یه سری امکانات ایسوس مثل 0db و پروفایل های آماده گیمینگ ، سایلنت و اوسی رو کارتهای سایر برندها کار نمی کنه،
من برای اینکه همه مطمئن بشیم، یه کارت 5870 از گیگابایت رو سیستم گذاشتم و تست کردم:

[تصویر:  74e7gigabyte.png]

در عکس همینطور که میبینید براتون هر دو ورژن رو تست کردم و اوسی شد...

[تصویر:  74e7gbt.png]
اوسی خرکی
I'm not a gamer,I'm an Overclocker
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش کامل کار با نرم افزار اورکلاک و بهینه سازی ASUS GPU Tweak II - توسط Mr. DB - 10-21-2015, 05:42 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک رسمی سوالات و مشکلات شما درباره سخت افزار spartacus 522 110,484 09-26-2018, 02:22 PM
آخرین ارسال: AmirAlpha
  آموزش اورکلاک پردازنده i7 5960X با مادربرد ASUS Rampage V Extreme javadshahvand 0 1,531 10-27-2016, 05:20 PM
آخرین ارسال: javadshahvand
  مبانی سخت افزار Rise of Duty 1 1,472 03-27-2016, 03:41 PM
آخرین ارسال: The White Witcher
Thumbs Up بایوس های جدید ایسوس برای اورکلاک CPU های Skylake ضریب بسته (غیر رسمی) Mr. DB 3 2,318 01-11-2016, 12:28 PM
آخرین ارسال: Mr. DB
  بررسی و آموزش کار با کیبورد Cerberus ایسوس، خوش قیمت خوش قیافه! Mr. DB 5 4,008 10-25-2015, 10:12 PM
آخرین ارسال: PG.AMiRHoSsEiN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان