10-21-2015, 10:22 PM
(10-21-2015, 10:14 PM)saeed aghababaee نوشته است:مشکل دقیقا همینجاست، اگه راستش رو بگیم گیمرهای امروزی بچه ننه شدن، فقط دوست دارن که بازی رو تموم کنن.(10-21-2015, 09:59 PM)The J0ker نوشته است:(10-21-2015, 09:54 PM)saeed aghababaee نوشته است:(10-21-2015, 09:43 PM)The J0ker نوشته است: واقعا مقاله زیبا بود و دقیق دقیق ترتیب کرده بودید عناوین رو.
من که میگم گوتی 2016 انچارتد هست.
تشکر از شما دوست عزیز. ممنونم ازتون.
راستش من خیلی دوست دارم دارک سولز 3 بشه ولی احتمالش کمه ون بازیای قدرتمندی میان مثل همین انچارتد.
خواهش میکنم.
در اصل مشکل گوتی نشدن دارک سولز اینه که در نسخههای قبلی نتونسته مثل نسخههای قبلی انچارتد همه رو هیجان زده کنه، بخاطر همین است که اینجور عناوین بزرگ نادیده گرفته میشود، البته از نظر گیمرها.
درسته. البته مسئله هیجان نیست. مسئله مخاطب هدفه که فقط گیمرهای هاردکور هستن وگرنه هیچ چیزی از هیجان کم نداره و نسخه ی دوم و اول بازی هر دو توی لیست برترین بازی های سال جا داشتن اگه اشتباه نکنم. موضوع اینجاست که این بازی خاضه و خیلیا اصلا سمتش نمی رن به خاطر سختی وگرنه خدا شاهده که من هر کدوم رو بالای 1500 ساعت بازی کردم. انچارتد اما پر مخاطب تر و در دسترس تره و واقعا شاهکاره البته.
(10-21-2015, 10:02 PM)last of amir نوشته است: رتبه ی اول واقعا حق انچارتدهممنون از شما امیر جان. لطف داری.
من با نمایش هورایزون هم واقعا شگفت زده شدم
با این که تو مرحله ی پری الفا قرار داشت ولی شاهکار بود
داستان زیبایی داره
در کل بازی خوش ساختیه
ممنونم سعید جان بابت مقاله
اره واقعا هر دو بی نظیرن.
اصلا بازیهای مثل دارک سولز یا بلادبورن رو دوست ندارن، چرا؟
چون میگن طول میکشه که بازیش رو تموم کنیم و نمیدونم سخته و...
نمونه بارزش همین مرتال کمبت، قبلا ما خودمون رو میکشتیم تا یه دونه فتالتی پیدا کنیم، یا گورو رو شکست بدیم،
ولی حالا همه رمزها و فتالتی ها و بروتالتی ها و...
رو براشون گذاشته، تازه بازم میگن حفظ کردنشون سخته.